Skip to the content

undefined
Pr. person fra kr. 200,- 

Blå Mandag 2020

Blå Mandag 2020! Så er der fløjtet op til ACTION endnu engang i Wilt på Fyn til en storartet dag, hvor vi åbner op for alle årets glade konfirmander. Vi har sammensat 3 sjove, hyggelige, vilde, fede, underholdende, fænomenale pakker til jer, som kan bookes ved at skrive/ringe til os.

Vælg en af nedenstånde pakker eller sammensat jeres egen pakke ud fra vores brede udvalg af aktiviteter. Husk at I altid er velkommen til at ringe ind til os for gode råd og vejledning!

Blå Mandag - Pakke 1

- 30 min. Wipe-Out
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Menneskelig bordfodbold
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Lokumsræs

kr. 200,- pr. person / Total tid: ca. 2 timer

Blå Mandag - Pakke 2

- 60 min. Bumperfodbold
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Lokumsræs
- 30 min. Wipe-Out
- 30 min. Rodeotyr

kr. 350,- pr. person / Total tid: ca. 3 timer

Blå Mandag - Pakke 3

- 60 min. Bumperfodbold
- 15 min. Pause i Caféen
- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Lokumsræs
- 30 min. Menneskelig bordfodbold
- 30 min. Wipe-Out

kr. 500,- pr. person / Total tid: ca. 4 timer

Praktisk info om Jeres arrangement

Booking af blå mandag 
Jeres blå mandag skal bookes enten på telefon eller mail. Under arrangementet vil vores energiskabende og erfarne Game Leaders være tilstede for at holde styr på konfirmanderne samt sørge for at alle bliver sat ind i aktiviteterne og får den fedeste dag. Sikkerheden er en vigtig del for os og derfor vil der under al aktivitet i blandt andet Wipe-out og rodeotyr være en Game Leader til stede.

 

Vi hjælper med planlægningen af jeres Blå Mandag

Udover forslag til sammensætning og aktiviteterne bistår vi med glæde planlægningen af jeres Blå Mandag, så dagen kommer til at køre som smurt gennem de mange aktiviteter. Hvis I har nogen spørgsmål til noget, er I altid velkommen til at tage fat I os, og vi vil hjælpe jer efter bedste evne. 

 

Lokumsræs, Bumperfodbold, Rodeotyr og Bueskydning til Blå Mandag?

Yes - I hørte rigtigt! Og listen fortsætter længe endnu. Vi garanterer, at vi ikke løber tør for aktiviteter, så vi altid er 100 % klar til at imødekomme al den energi I nu måtte komme med! Ses vi?

 

Slut af med et varmt bad
Efter en kamp i bumperfodbold eller et spændende lokumsræs, kan I gratis benytte vores omklædningsrum og badefaciliteter, så I kan komme godt videre med resten af jeres blå mandag på Fyn. Hvis man gerne vil have opbevaret sine ejendele under de vilde aktiviteter, så tilbyder vi en aflåst garderobe.

 

Til den lille sult eller den store tørst
Under aktiviteterne vil der afholdes små pauser, hvor I kan købe drikkelse og snacks i cafeområdet. Her kan købes lidt forskelligt til at slukke tørsten eller stille sulten. Man kan mod forudbestilling købe vores lækre sandwich, som varmt kan anbefales.

Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

 

Få udpeget vinderen
Cafeområdet er til fri benyttelse og her kan I få afgjort, hvem der vandt i lokumsræs og hvem der scorede flest mål i bumperfodbold. Hertil stiller vi vores vinderpodie til rådighed, hvor der kan tages et sejrs billede