Skip to the content

Tilbage

Bliv en del af Team Wilt

I Wilt skaber vi med vores underholdende aktiviteter og serviceminded personalestab unikke oplevelser for vores gæster. Besøgende i vores centre kan i det brede sortiment af aktiviteter bygge deres helt eget program lige efter egne ønsker.

Vi har et utal af forskellige arrangementer igennem vores faciliteter og med et spænd fra hyggelige børnefødselsdage til vilde polterabender kræves også et vidt spænd af personale. Det er her vi skal bruge dig!

I Wilt tager vi altid imod ansøgere med åbne arme. Dette gælder hvad enten, du søger en ledig stilling eller uopfordret. Vi vil ikke misse en potentiel kommende kollega og læser derfor alle ansøgninger grundigt igennem. Derfor vægtes det også højt, at det af ansøgningen fremgår:

  • Hvorfor du vil arbejde hos Wilt.
  • Dine tidligere uddannelsesbeskæftigelser og eventuelle tidligere erfaringer.
  • Hvem du er, og hvordan du ser dig selv i job hos Wilt.
  • Vedhæftet et vellignende billede af dig selv, samt dit CV.

Stillinger i Wilt:

GAME LEADER

Alder: 18+

Færdigheder: Serviceminded, udadvendt, fleksibel og imødekommende

Som Game Leader skal du både agere dommer, vært og servicemedarbejder.

Når gæsterne ankommer, er du den første de møder, og det forventes her, at du er super imødekommende. Under aktiviteterne er det dig, der er dommer, noterer point og ikke mindst skaber en speciel stemning. Her er det en fordel, hvis du er udadvendt, humoristisk og har en god portion gå-på-mod. Afslutningsvis er du den sidste gæsterne ser inden, de forlader centeret. Du skal derfor kunne holde gnisten med gæsterne fra start til slut.

Lyder det som noget for dig? Så er Du måske vores kommende Game Leader.

 

UNGARBEJDER:

Alder: 15 – 18 år

Færdigheder: Fleksibel, ansvarsbevidst og udadvendt.

Som ungarbejder, har du blandt andet et medansvar for centerets udstråling i form af rengøring og oprydning. Ydermere er du også med til, sammen med Game Leadere, at varetage centerets gæster under aktiviteterne.

Lyder det som noget for dig? Så er du måske vores kommende ungarbejder.   

Alle ansøgninger bedes sendes til:

Svendborg: nichlas@wilt.dk  

Aalborg: simon@wilt.dk

  

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!