Skip to the content

Multibane

I vores multibane i Wilt Svendborg er der forskellige aktiviteter, du kan prøve såsom fodbold, basket, hockey og segboards. 

Fodbold

Så er der kridtet op og der fløjtes i gang til en omgang fodbold! Her i Wilt Svendborg går det vildt for sig. Stil op 2 hold mod hinanden, læg en god taktik og besejr din modstander.

Vores fodboldbane er omringet af bander som i indendørs fodbold, hvor det er muligt at benytte disse til at komme uden om din modstander. Dermed er vores fodboldbane både egnet til de spillere, der godt kan lide at lave tricks og finter, men også rettet til de spillere, der bruger en masse samspil og taktik. 

Basket

Prøv basket i Wilt Svendborg og se, hvem der er den bedste til at score, dunke og lave de fedeste tricks som crossovers - eller omvendt; få konstateret hvem der er den dårligste! 

Hockey

I Wilt Svendborg fløjtes der i gang til en vild oplevelse! Denne gang bydes der på hockey. Invitér dine fødselsdagsgæster til en hockey kamp, hvor holdene kan kæmpe om, hvem der er de bedste hockey spillere. Nøgleordene er taktik, samspil og målscoring - indfør dette på dit hold og tag sejren! Ses vi på din fødselsdag? 

Segboards

Kan du holde balancen på vores segboards i Wilt Svendborg? Tag udfordringen op - du er garanteret en vild oplevelse med en masse sjov, spas og underholdning på højeste plan på vores segboards. 

Forholdsregler

  • Aldersgrænse: Fra 5 år
  • Aktiviteten må ikke benyttes af personer med dårlig ryg, nakke eller skuldre.

Find vej

Østre Havnevej 35
5700 Svendborg

+45 88 88 69 79
kontakt@wilt.dk

Åbningstider

Alle dage fra 10.00 - 22.00 mod forudbestilling

Drop in Åbningstider

Lørdag: 10.00 - 19.00

Søndag 10.00 - 19.00

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!