Skip to the content

Hvad er Wilt?

Wilt Svendborg er et aktivitetscenter med op mod 25 forskellige aktiviteter.

Wilt findes på Sydfyn og er det oplagte valg til Polterabender, Firmaarangementer, Blå mandage og meget mere. I Wilt findes alt fra de vilde aktiviteter som Bumperfodbold og Lokumsræs til de klassiske aktiviteter som Rodeotyr og Wipe-out. I det brede sortiment af underholdning findes også Paintball, som er prikken over i´et til enhver Polterabend. På samme vis er det samarbejdskrævende, underholdende og sjove Teambuildingprogram et must til Firmaturen. Her udfordres kollegaer i Wilts omgivelser under vejledning og instruktion af Wilts dygtige personale.

Med Wilts tætte samarbejde med Bowl´n Fun Svendborg tilbydes også Bowling, Laser Game og meget mere. Således kan alle typer af arrangementer afholdes i Wilt Svendborg. Om end det er en hyggelig og sjov familietur eller en vild og actionpræget polterabend. 

I Wilt Svendborg findes også Sydfyns sjoveste trampolinpark – Jump Zone. I Danmarks første trampolinpark findes aktiviteter som Trampolin basket, skumgrav og ikke mindst de mange frie trampoliner.
Jump Zone kan med sine alternative trampolinmuligheder danne rammer for en sjov børnefødselsdag, familietur eller bare en tur med venner eller veninder.

Efter en svedig og underholdende tur i Wilt i Svendborg på Sydfyn kan sultens stilles på Bowl´n Funs restaurant The Grill.

Rent praktisk

Blot 5 minutter fra Svendborgmotorvejen findes Wilt – hele Sydfyns Actioncenter. Med op mod 25 forskellige aktiviteter kan de mest underholdende arrangementer afvikles – kun 30 minutters kørsel fra Odense. Ydermere tilbydes op til 5 timers gratis parkering på Wilts parkeringsplads lige ved hovedindgangen.

I receptionen tages besøgende varmt imod af Wilts energifyldte humørbomber. Lige fra start til slut vil medarbejderne guide gæsterne rundt i de forudbestilte aktiviteter. Med grundig instruks, vejledning og hjælp kan besøgende trygt overlade sig til aktiviteterne og blot nyde den særdeles høje underholdningsværdi disse skaber – for deltagere såvel som publikum. Med Wilts tætte samarbejde med Bowl´n Fun Svendborg tilbydes også Bowling, Gokart, Laser Game og meget mere.

Mellem de hårde aktiviteter kan det være nødvendigt, at køles ned og her tilbydes diverse kølige drikke fra baren. Her kan samles kræfter over alt fra en dugfrisk fadøl til de iskolde sodavand, vand, iste og meget mere.

Udover forfriskende drikke, tilbydes også mad til arrangementet. Egen mad og drikke må ikke medbringes. Dog kan Wilt i samarbejde med Bowl´n Fun Svendborg sørge for sandwich eller byg-selv-burgere. Skal der gås All In på maden tilbydes her Bowl´n Funs ”Big Time Grillbuffet” Inden restauranten indtages kan et bad  være tiltrængt efter det svedige program. Er dette tilfældet stiller Wilt både bad og omklædningsrum til rådighed.

 

Kort fortalt samler Wilt altså hele dagens arrangement i ét, og hjælper gerne med alt fra transport til mad.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!