Skip to the content

Tilbage

Hvorfor firmajulegaver til ansatte er en dårlig idé

Er du årets indkøber til firmaets julegaver? Så læs med i artiklen om, hvorfor firmajulegaver til ansatte er en dårlig idé, og hvad du kan gøre i stedet for at give de ansatte en firmajulegave.

Hvad er en firmajulegave?

En firmajulegave bliver i mange virksomheder givet til alle ansatte for at vise de ansatte, at virksomheden sætter pris på den ansatte. Firmajulegaver har forskellige beløb og bliver ofte givet til de ansatte inden, de går på juleferie. Firmajulegaver kan være alt fra en gavekurv med diverse lækkerier til elektronik, boligindretning og meget mere. Mulighederne for firmajulegaver er uendelige.

En firmajulegave er en standardgave, som bliver udleveret lige inden jul til alle ansatte. Beløbet er forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Firmajulegaver er ikke personlige, og i nogle situationer kan den ansatte ikke drage nytte af julegaven. Firmajulegaver kan anses som et ekstra lille personalegode, som normalvis viser, at virksomheden tænker på den ansatte i løbet af december måned.

Hvorfor er firmajulegaver en dårlig ide?

Har du også oplevet, at firmajulegaverne bliver udleveret, og at de efterfølgende ikke er blevet taget med hjem? Firmajulegaverne ligger fortsat på kontoret, og den ansatte har måske glemt julegaven. Det kan også være, at den ansatte ikke skal bruge firmajulegaven til noget, og derfor ikke er taknemmelig for at modtage julegaven. Du undrer dig sikkert over, hvorfor firmajulegaver er en dårlig ide. Nedenfor er forskellige eksempler til, hvorfor firmahulegaver er en dårlig ide.

Julen nærmer sig, og du har endnu ikke fået købt en firmajulegave til dine ansatte. Du ved ikke helt, hvad du skal købe til dem, og du er bange for, at dine ansatte ikke skal bruge gaven til noget. Alligevel har du et ønske om at give dem en firmajulegave for at vise, at du sætter pris på dem.

Hvad er alternativet til firmajulegaver?

Vil du skille dig ud og vise dine ansatte du tænker på dem? Så drop firmajulegaven og prøv et firmaarrangement. Firmaarrangementet er et godt alternativ til firmajulegaver. Et firmaarrangement giver rig mulighed for at ryste kollegaerne godt sammen, at give dem et øget sammenhold på tværs af afdelinger og dertil bidrager det i stor grad til et godt arbejdsmiljø og en stor arbejdsglæde. Der er ingen grund til stress eller tvivl, når du vælger et firmaarrangement som alternativ.

Firmaarrangementer er mere nyttige på lang sigt for både den ansatte såvel som virksomheden. Er du blevet solgt på tanken om at droppe firmajulegaven og i stedet give de ansatte et firmaarrangement til gavn for alle? Så læs mere om firmaarrangementer nedenfor eller på wilt.dk. Firmaarrangementet behøver ikke nødvendigvis være i løbet af december, og det behøver ikke kun være én gang. Som arbejdsgiver kan du gøre det en del af en fast rutine at afholde firmaarrangement minimum én gang hvert kvartal, på denne måde bliver dine medarbejdere rystet godt sammen.

Forslag til firmaarrangementer

Der er en række fede aktiviteter, som kan ryste de ansatte sammen som kollegaer. Aktiviteterne giver de ansatte rig mulighed for at opleve noget fælles og dermed komme tættere på hinanden. Aktiviteterne er for alle og passer til enhver smag og enhver aldersgruppe i firmaet. Aktiviteterne og firmaarrangementet kan let bookes på wilt.dk. Se mere nedenfor og få inspiration til de aktiviteter i kan lave til jeres firmaarrangement.

Teambuilding pakken

Teambuilding pakken består af en række aktiviteter målrettet teamet som helhed. Aktiviteterne er Team Up, Paintball og Wipe-out. Her handler det om at kunne samarbejde, kommunikere og vinde over det modsatte hold. Med teambuilding pakken er I garanteret en sjov aktivitetsdag, med mulighed for at ryste alle kollegaerne sammen. Vælg Teambuilding pakken som et alternativ til en firmajulegave til dit næste firmaarrangement. Book denne pakke nu på wilt.dk.

Paintball

Paintball er aktiviteten, hvor kollegaerne skal teste deres skyde- præcisions- og kommunikationsevner. Det hold, med flest point bliver vinderen af Paintball aktiviteten. I Paintball kan I finde jeres indre soldat frem og udfordre kollegaerne til en omgang Paintball. Til Paintball er det altid muligt at købe ekstra kugler under aktiviteten. Hvem skal være på dit hold til paintball? Denne aktivitet er kun at finde i Wilt Svendborg.

Wipe-out

Wipe-out er aktiviteten, der giver mulighed for at se, hvor højt kollegaerne kan hoppe, og hvor gode deres reaktionsevne er. Til Wipe-out kan I konkurrere i at hoppe højst og være den sidste tilbage på banen. Hvem af kollegaerne tager sejren til wipe-out? Find ud af det til jeres næste firmaarrangement. Denne aktivitet er at finde i Wilt Aalborg og Wilt Svendborg.

Team Up

Team Up er aktiviteten, der kræver stor holdånd, samarbejde og kommunikation. Her kan kollegaerne teste deres samarbejdsevne udenfor kontoret. Hvem fra kontoret er bedst til at formidle, og hvilket hold ender med sejren til Team Up? Find ud af det til jeres næste firmaarrangement. Denne aktivitet er kun at finde i Wilt Svendborg.

Point pakken

Point pakken består af en række aktiviteter, hvor det er let at tælle point mod hinanden. Det hold der i sidste ende efter dagens tre aktiviteter har fået flest point, vil være dagens vindere. Udover at kunne tælle point er det også aktiviteter, der kræver samarbejde og kommunikation for at kunne vinde over det andet hold. Aktiviteterne består af Sumokamp, Bueskydningsbattle og Menneskelig bordfodbold. Ryst kollegaerne sammen med point pakken som et alternativ til en firmajulegave til jeres næste firmaarrangement. Book denne pakke nu på wilt.dk.

Sumokamp

Sumokamp er den sjove aktivitet, hvor du skal i en sumodragt. Her har kollegaerne mulighed for at bryde mod hinanden. Hvem af kollegaerne står tilbage i en sumokamp? Find ud af det til jeres næste firmaarrangement. Aktiviteten er at finde i Wilt Aalborg og Wilt Svendborg.

Bueskydningsbattle

Bueskydningsbattle er aktiviteten, der kræver præcision, færdighed og hurtig reaktionsevner. I bueskydningsbattle bliver kollegaerne delt op i to hold, hvor de konkurrer mod det modsatte hold i en omgang bue og pil. Her gælder det om at undvige pilene fra det modsatte hold samtidig med, at man selv skyder med pile og forsøger at ramme det modsatte hold. Hvem af kollegaerne er bedst til bueskydning? Find ud af det nu til jeres næste firmaarangement. Aktiviteten er at finde i Wilt Aalborg og Wilt Svendborg.

Menneskelig bordfodbold

Menneskelig bordfodbold er aktiviteten, der giver mulighed for at teste dine boldevner. Hvem af kollegaerne vil du være på hold med? Menneskelig bodfodbold kræver gode kommunikationsevner og en masse teamwork. Hvem af kollegaerne tror du scorer flest mål? Find ud af det til jeres næste firmarrangement. Aktiviteten er at finde i Wilt Aalborg og Wilt Svendborg.

Den sjove pakke

Den sjove pakke giver rig mulighed for at grine og hygge med kollegaerne. Den består af en række aktiviteter, som kollegaerne sent vil glemme, og som der længe vil blive talt om i kaffepauserne. Den sjove pakke består af aktiviteterne Rodeotyr, Bumperfodbold og Crazy Kart. Skal kollegaerne have et godt grin og en fed aktivitetsdag? Så vælg den sjove pakke som et alternativ til firmajulegaven til dit næste firmarrangement. Book denne pakke nu på wilt.dk.

Rodeotyr

Rodeotyr er aktiviteten, der er ren sjov og ballade. Se, om du kan tæmme rodeotyren. Hvem af kollegaerne tror du kan være længst tid på rodeotyren? Find ud af det til jeres næste firmaararangement. Aktiviteten er at finde i Wilt Aalborg og Wilt Svendborg.

Bumperfodbold

Bumperfodbold er aktiviteten, der gør fodbold svært for alle. Så hvad enten du normalvis er et naturtalent til fodbold eller aldrig har spillet fodbold før, så kan bumperfodbold spilles af alle. Bumperfodbold er en aktivitet, hvor du har en stor bobbel rundt om, hvorefter du skal forsøge i samarbejde med dit team at score flest mål på det modsatte hold. Hvem vil du gerne være på hold med i bumperfodbold? Find ud af det nu til jeres næste firmaarangement. Aktivieten er at finde i Wilt Aalborg og Wilt Svendborg.

Crazy Kart

Crazy Kart er de små sjove køretøjer, som på en måde minder om gokarts. Med Crazy Karts har du mulighed for at teste, hvem af kollegaerne der er hurtigst på banen, hvem der kan klare det skarpeste sving, og hvem der har de bedste køreevner. Hvem af dine kollegaer skal du udfordre til en omgang Crazy Karts? Find ud af det til jeres næste firmaarrangement. Aktiviteten er at finde i Wilt Aalborg og Wilt Svendborg.

Hvad så før, under og efter firmaarrangement?

Før firmaarrangementet kan afholdes, skal det bookes. Det er muligt at booke ovenstående tre aktivitetspakker eller sammensætte sin egen pakke på wilt.dk. I skal være minimum 6 personer, hvor priserne er fra kun 199 kr. pr. person op til 399 kr. pr. person. Alternativt hvis I bliver mere end 30 personer, kan det betale sig at betale for et stort selskab for 10.000 kr. for 30-50 personer eller 17.500 kr. for 50-100 personer, de store pakker indeholder 2,5 timers valgfrie og skræddersyede aktiviteter. Hos Wilt sørger vi for, at sikkerheden er i top, og at I får en god dag med masser af sjov og hygge. I alle aktiviteterne vil der være en Game Leader til at instruere jer under aktiviteterne.

Under aktiviteterne er der mulighed for at købe snacks og drikkevarer i vores café. Her er der mulighed for at købe chips, sodavand, øl, vand, shots m.m. Bemærk, at det ikke er tilladt at medbringe egen mad eller drikkevarer. I vil blive modtaget af en Game Leader, som vil følge jer rundt til de forskellige aktiviteter og instruere jer i, hvordan aktiviteterne fungerer. Har I nogle spørgsmål, så står jeres Game Leader altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål.

Efter aktiviteten er der mere end rig mulighed for at tage et bad, da Wilt tilbyder både gratis omklædning og badefaciliteter. Denne mulighed er især god ved nogle af de aktiviteter, der er mere sportspræget såsom Bumperfodbold eller Paintball. Især hvis I skal ud og spise efterfølgende, er det rart med et bad og nyt tøj på. Er I interesseret i også at booke spisning, kan Wilt i samarbejde med vores samarbejdspartner tilbyde jer spisning. Kontakt os gerne på wilt.dk, og vi vil oplyse jer om priserne for spisning. Det er også muligt at booke jeres efterfest på et af byens diskoteker i Aalborg eller Svendborg, her skal I også kontakte os på wilt.dk, og vi vil informere jer om priserne. Vi hjælper også gerne med at informere om bustider og øvrigt, hvis der er behov herfor.

Opsummerende

Julegaver til ansatte kan være både stressende, tidskrævende og byrdefulde at finde og udlevere. De kan medføre tvivl om, hvor stort et beløb du som arbejdsgiver skal sætte af til julegaverne, og hvornår du skal begynde at købe dem. I stedet for at give dine ansatte en firmajulegave, kan du med fordel finde andre alternativer, der på samme vis, viser dine ansatte, at du tænker på dem i juleperioden. Et af disse alternativer er at afholde et firmaarrangement for dine ansatte, således de får et godt kollegialt samvær, et godt arbejdsmiljø og en større arbejdsglæde.

Hos Wilt i Aalborg og Svendborg er det muligt at afholde et firmaarrangement. Der er i artiklen forslag til tre forskellige aktivitetspakker, henholdsvis teambuilding pakken som bestod af Paintball, Wipe-out og Team Up, point pakken som bestod af Sumokamp, Bueskydningsbattle og Menneskelig bordfodbold, og sidst men ikke mindst havde vi den sjove pakke, som bestod af Rodeotyr, Bumperfodbold og Crazy Kart.

Var du ikke til nogle af de foreslåede aktivitetspakker, så er det også muligt at sammensætte jeres helt egen aktivitetspakke. Uanset størrelse af virksomhed så er firmaarrangementet tilgængelig for alle, da priserne starter fra 199 kr. pr person. Udover de forskellige aktiviteter, så er det også i Wilt mulighed for  at købe snacks og drikkevarer under aktiviteterne samt efterfølgende at klæde om eller gå i bad, hvis kollegaerne skal videre ud og spise eller feste. Book jeres firmaarrangement nu hos wilt.dk. Er i også interesseret i, at der efterfølgende er mulighed for spisning eller fest, så kan vi hos Wilt.dk også booke dette for jer i samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Er du interesseret i at læse øvrige artikler, har vi også skrevet artikler såsom ”5 gode ideer til dit næste arrangement”. Du kan læse denne og øvrige artikler her.

Er du interesseret i at afholde øvrige arrangementer i Wilt, så er det også muligt at afholde julefrokost, polterabend, børnefødselsdag og meget mere i Wilt. Du kan se de mange forskellige arrangementer her.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!