Skip to the content

Tilbage

Omtale i Wilt

Influencers

Rasmus Brohave, Robin Rasmussen, Teitur, Jonass, Tidzlinjen er nogle af de influencers, som har været forbi Wilt i Svendborg på Fyn. Her har de prøvet en række af de aktiviteter, vi tilbyder i Wilt. Læs mere nedenfor om dem, deres oplevelse og se deres videoer fra deres besøg i Wilt.

Rasmus Brohave

Rasmus Brohave har i forbindelse med at have ramt 200.000 subscribers på YouTube været forbi Wilt i Svendborg på Fyn.

For de læsere, der ikke kender Rasmus Brohave, så er Rasmus Brohave en dansk influencer, som startede på YouTube tilbage i 2011, hvor han som 14-årig begyndte at uploade små videoer på sin YouTube kanal. Efterfølgende valgte han som 17-årig at gå fuldtid i at producere indhold til sin YouTube kanal og blev dermed fuldtidsyoutuber. Tilbage i 2016 vandt Rasmus Brohave ”Årets Youtuber” til Guldtuben 2016 og i 2017 vandt Rasmus Brohave ”årets vlogger”.

Udover at lave videoer på YouTube har Rasmus Brohave været vært på Guldtuben 2018 og medvært i Danmark har Talent 2019. Et lille sjovt fakta om Rasmus Brohave, så er Rasmus Brohaves hjemby Svendborg.

I forbindelse med Rasmus Brohaves besøg i Wilt Svendborg på Fyn har Rasmus Brohave afprøvet en række af de aktiviteter, der tilbydes i Wilt.

Rasmus Brohave har sammen med Guld Dennis blandt andet prøvet Lokumsræs, Bumperfodbold, Trampolinbark, Basket, Paintball og Rodeotyr. Har du også lyst til at prøve de samme aktiviteter som Rasmus Brohave, så kan du sammensætte dit eget arrangement på wilt.dk.

Du kan se Rasmus Brohaves video ovenfor.

Robin Rasmussen ft. Teitur og Jonass

Robin Rasmussen har sammen med sine to gode venner, Teitur og Jonass, været forbi Wilt i Svendborg på Fyn. Robin Rasmussen udgiver videoer på YouTube. Robin Rasmussen begyndte på sin YouTube tilbage i september 2017 og har over 140.000 abonnenter. Han har produceret mere end 200 videoer inde på sin YouTube platform, som tilsammen har mere end 26.000.000 visninger. På Robin Rasmussens YouTube kan du se alt fra forskellige challenges (udfordringer), reaktionsvideoer, gaming videoer og meget mere. Et lille sjovt fakta om Robin Rasmussen, så er Robin Rasmussens hjemby Svendborg.

På Robin Rasmussens besøg i Wilt Svendborg på Fyn har han udfordret sine venner, Teitur og Jonass, i en række aktiviteter fra Wilt Svendborg. Udfordringen bestod af i alt 5 aktiviteter. Den første aktivitet var Wipe-out, hvor Teitur fik udfordringens første point. Den anden aktivitet var Rodeotyr, hvor Jonass fik udfordringens andet point. Den tredje aktivitet var Gokart, hvor Teitur fik endnu et point. I den fjerde aktivitet, Laser Hero, fik Robin Rasmussen pointet og i den sidste aktivitet Trampolin høvdingebold fik Teitur pointet. Teitur endte dermed med en sejr på 3-1-1 til Robin Rasmussen og Jonass.

Derudover prøvede Robin Rasmussen, Teitur og Jonass også Bumperfodbold og Lokumsræs.

Robin Rasmussen sluttede videoen af med at foreslå at I derude kan holde blå mandag hos Wilt i Svendborg på Fyn samt at besøge vores center i Wilt Aalborg i Nordjylland.

Når du holder blå mandag i Wilt, er der mulighed for at vælge tre forskellige pakker på hhv. 119 kr., 299 kr. og 399 kr. pr. person. Den helt store forskel i prisniveauet er antallet af aktiviteter, der kan prøves og tidsperioden, hvori de prøves.

Når du holder blå mandag i Wilt Svendborg kan du vælge mellem Crazy Kart, Lokumsræs, Bumperfodbold, Bueskydning, Bueskydningsbattle, Promille Hockey, Menneskelig bordfodbold, Paintball, Trampolin høvdingebold, Air soccer, Team Up, Rodeotyr, Wipe-out og Sumokamp.

Vælger du derimod at holde blå mandag i Wilt Aalborg, kan du vælge mellem Crazy Kart, Lokumsræs, Bumperfodbold, Bueskydning, Bueskydningsbattle, Promille Hockey, Menneskelig bordfodbold, Rodeotyr, Wipe-out og Sumokamp.

Skal du holde blå mandag eller et andet arrangement i Wilt Svendborg eller Wilt Aalborg, så kan du booke dit næste arrangement her.

Du kan se Robin Rasmussens video ovenfor.

Teitur og Jonass ft. Robin Rasmussen

Teitur og Jonass har en fælles kanal på YouTube, hvor de i deres video er i WILT Svendborg. I deres video skal Teitur og Jonass arrangere en polterabend for hinanden, hvor de sammen med Robin Rasmussen skal prøve alle de arrangerede aktiviteter.

Til de læsere der ikke kender Teitur og Jonass, så har drengene lavet en fælles YouTube kanal, der har mere end 40.000 abonnenter og mere end 1.800.000 visninger tilsammen på deres videoer. Udover at have en fælles YouTube kanal Teitur og Jonass deltaget i realityprogrammet Paradise Hotel sæson 15, som blev sendt i 2019. Her var både Teitur og Jonass finalister i Paradise Hotel 2019.

I Teitur og Jonass’ video ser du først Teitur arrangere en polterabend for Jonass, med de aktiviteter der er i Wilt Svendborg. Her arrangerede Teitur en polterabend for Jonass med blandt andet Bumperfodbold og Promille fodbold, hvor Teiturs klare favorit aktivitet er Bumperfodbold.

Da det blev Jonass’ tur til at arrangere en polterabend for Teitur i Wilt Svendborg valgte Jonass blandt andet at drengene skulle prøve Paintball og Bueskydningsbattle.

Jonass og Teitur foreslår til deres følgere, at afholde drengetur, polterabend og blå mandag i Wilt.

Er du interesseret i at holde polterabend i Wilt Svendborg kan du vælge mellem Crazy Kart, Lokumsræs, Bumperfodbold, Bueskydning, Bueskydningsbattle, Promille Hockey, Menneskelig bordfodbold, Paintball, Trampolin høvdingebold, Air soccer, Team Up, Rodeotyr, Wipe-out og Sumokamp.

Er du tættere på Nordjylland, kan du også holde dit polterabend i Wilt Aalborg. Her kan du vælge mellem Crazy Kart, Lokumsræs, Bumperfodbold, Bueskydning, Bueskydningsbattle, Promille Hockey, Menneskelig bordfodbold, Rodeotyr, Wipe-out og Sumokamp.

For både Wilt Svendborg og Wilt Aalborg, så tilbydes polterabend i form af tre forskellige pakker på hhv. 119 kr., 299 kr. og 399 kr. pr. person. For at kunne booke et polterabend i Wilt skal I være minimum 6 personer.

Skal du holde polterabend eller et andet arrangement i Wilt Svendborg eller Wilt Aalborg, så kan du booke dit næste arrangement her.

Du kan se Teitur og Jonass’ video ovenfor.

Tidzlinjen

Tidzlinjen (Jesper Nordland) var forbi Wilt i Svendborg, hvor han sammen med sine venner fik mulighed for at overnatte i Wilt Svendborg. Tidzlinjen har siden 2016 lavet videoer på YouTube, hvor de fleste omhandler udspring. Tidzlinjen har mere end 50.000 abonnenter på YouTube og hans videoer har samlet mere end 19.300.000 visninger. Et lille sjovt fakta om Tidzlinjen, så er Tidzlinjens hjemby Odense, som er blot en time væk fra Wilt Svendborg med toget eller alternativt 40 minutter med bil.

I videoen ser du Tidzlinjen, der sammen med sine venner overnatter i Wilt Svendborg. Her afprøver de en række af de aktiviteter, som tilbydes i Wilt. Tidzlinjen prøver blandt andet kræfter med vores Rodeotyr, Boksebold, Trampolinpark, Bueskydning, Promille fodbold, Segboards og Lokumsræs.

For børn mellem 5 og 12 år er det muligt at prøve kræfter med trampolinparken i Wilt Svendborg. Her er det muligt at være i”Jump Zone” i henholdsvis en til tre timer. I Jump Zone, kan du prøve kræfter med Trampolinparken, Rodeotur, Wipe-out, Multibane, Sumokamp og Segboards. Det er også muligt at holde fødselsdag i Jump Zone. Du kan læse mere om Jump Zone her.

Skal du holde børnefødselsdag eller et andet arrangement i Wilt Svendborg eller Wilt Aalborg, så kan du booke dit næste arrangement her.

Du kan se Tidzlinjens video ovenfor.

L.v.M

L.v.M har af flere omgange været forbi Wilt i Svendborg på Fyn, hvor han sammen med øvrige venner anbefaler at tage forbi Wilt Svendborg og prøve de aktiviteter, der tilbydes. L.v.M udgiver videoer på YouTube og har siden 2017 opnået mere end 130.000 visninger på sine YouTube videoer samlet.

I L.v.M’s seneste video overnatter han sammen med sine venner i Wilt Svendborg. Her prøver han en række aktiviteter, herunder Trampolinpark, Trampolin Høvdingebold, Rodeotyr, Bueskydning, Lokumsræs, Fodbold, Segboards og Bueskydningsbattle. Ovenfor kan du se L.v.M’s video, hvor han overnatter i Wilt Svendborg.

Er du interesseret i at prøve trampolinparken og nogle af de øvrige aktiviteter Wilt har at byde på? Så kan du tage et kig på de aktiviteter, vi tilbyder her.

 

Ovenfor kan du se L.v.M’s øvrige to videoer, hvor han blandt andet prøver kræfter med Trampolinpark, Toiletræs, Bumperfodbold, Wipe-out og Paintball.

Sinan Bobsen

Sinan Bobsen har været i Wilt Svendborg, hvor han blandt andet har lavet en crossbar challenge på vores Multibane i Wilt Svendborg. Derudover prøvede Sinan Bobsen kræfter med vores Trampolinpark og Segboards.

Sinan Bobsen har lavet videoer på YouTube siden 2014 og har samlet mere end 44.000 visninger på sine videoer.

Er du interesseret i at prøve kræfter med Trampolinparken, Multibanen og Segbords, så kan du med fordel afholde børnefødselsdag i Wilt.

Vælger du at holde børnefødselsdag i Wilt Svendborg, så kan den afholdes i Jump Zone, hvor du kan prøve de selvsamme aktiviteter som Sinan Bobsen afprøvede i sin video. Du kan læse mere om at holde børnefødselsdag i Wilt Svendborg her.

Du kan se Sinan Bobsens video ovenfor.

Wildos

Wildos er i sin YouTube video taget i Wilt Svendborg for at dyste mod sine venner. Her dyster de blandt andet i Paintball, Trampolinpark, Lokumsræs, Segboards, Rodeotyr, Bumperfodbold og Wipe-out. Wildos laver videoer på YouTube og har siden 2016 samlet mere end 19.000 visninger på sine videoer samlet set.

Har du også lyst til at udfordre dine venner i de samme aktiviteter som Wildos, så kan du booke en tid hos Wilt her.

Er du influencer?

Er du influencer og interesseret i et samarbejde med Wilt i Aalborg eller Wilt i Svendborg, så kontakt os gerne her. Vi søger løbende influencers til et samarbejde om markedsføring af Wilt Aalborg og Wilt Svendborg.

Hvad siger kunderne om os?

Rikke udtaler: ” Fantastisk fedt sted at holde fødselsdag, vores drenge har haft den vildeste dag. Fik en sindssygt god service og personalet var mega gode til drengene. Tak for jeres indsats.”

Anni udtaler: ” Mine 2 børn på 7 og 8 år har hygget sig helt vildt. God og venlig service masser af fede ting at prøve til billige penge. Her skal vi helt sikkert hen igen snart.”

Karen udtaler: ” Vi holdt børnefødselsdag hos jer i dag, og børnene hyggede sig maks. Der har været rigtig god dialog i forløbet fra, hvor vi bestilte og til dagen oprandt. Børnene fik god instruktion før, de begav sig ud på eventyr hos jer. Venligt, hjælpsomt og smilende personale. Vi kommer bestemt gerne på besøg igen. Tak for en god dag.”

Ralph udtaler: ” Rigtigt fint sted, vi var der store bededag og der var næste ikke nogen mennesker. (Konfirmationer) så der var super. Rigtig god service.”

Annita udtaler: ” Et fedt sted, hvor børnene kan udfolde sig. Der var en fantastisk medarbejder, der hjalp med spring og opsyn meget af tiden, ros til ham.”

Simun udtaler: ” Ekstremt sjovt, vi prøvede bumperball, fuldemands fodbold og paintball, fuldemandsfodbold er for sindssygt sjovt.”

Malene udtaler: ” Vi havde en hyggelig tøse polterabend for min svigerinde i går.”

Gitte udtaler: ” Et helt fantastisk sted at holde fødselsdag - 25 børn hyggede sig helt vildt og jeg kunne slappe helt af.”

Helene udtaler: ” Sjovt og hyggeligt. Vi havde det super i de to timer vi var hos jer. Ikke sidste gang.”

Brian udtaler: ” Totalt fedt og mega sjovt.”

Sandi udtaler: ” Noget for enhver smag, så en underholdende dag er garanteret. Kan varmt anbefales.”

Kenneth udtaler: ” Super underholdning, skal simpelthen prøves.”

Øvrig omtale

Funguide.dk

Funguide.dk har nævnt Wilt Svendborg på Fyn som værende et eventcenter med central placering i Svendborg, hvor det er en række aktiviteter og pakkeløsninger, som er ideelle til et polterarbend, firmaarrangement eller blå mandag. Du kan læse mere om FunGuide’s beskrivelse om Wilt Svendborg her.

Aalborg:nu

Aalborg:nu har skrevet en artikel om Wilt Aalborg i forbindelse med annonceringen om åbningen i den gamle metro bygning i Skalborg, City Syd Aalborg. Her skriver Aalborg:nu om at der er mulighed for at arrangere, polterarbend og blå mandag hos Wilt i Aalborg. I artiklen foreslår de også at prøve kræfter med Rodeotyr, Sumokamp og Lokumsræs som er tre ud af mange øvrige aktiviteter, der tilbydes i Wilt i Aalborg. Du kan læse hele artiklen her.

Polterarbend.dk

Polterarbend.dk har foreslået at prøve Bumperfodbold, som er en aktivitet med god stemning. Derudover anbefaler de også at prøve kræfter med Rodeotyr, Bueskydning, Menneskelig bordfodbold og en række af de øvrige aktiviteter der tilbydes i Wilt Svendborg på Fyn. Du kan læse hele beskrivelsen af Wilt i Svendborg her.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!