Skip to the content

Tilbage

Guiden til den bedste polterabend 2020

Står du og skal arrangere den bedste polterabend i 2020 for en kommende brudgom eller brud? Så har du her guiden til den bedste polterabend 2020, som gæsterne sent vil glemme. I denne artikel kan du læse om alt fra planlægning, gæsteliste, budget, betaling, program og sammensætning af aktiviteter til den bedste polterabend. Der er rigelig med inspiration at hente til planlægningen af den bedste polterabend.

Planlægning af polterabend

Planlægning af en polterabend sker ofte over en længere periode. Her er det vigtigt at komme godt fra start og vurdere, hvem der skal være med til at planlægge polterabenden. Jo flere der er med til planlægningen af polterabenden, des svære kan det blive at nå frem til en fælles beslutning.

Den der planlægger polterabenden, er ofte forloveren (best man) eller brudepigen (maid of honor). Her kan de så enten vælge at planlægge polterabend alene eller med nogle af de øvrige, der skal deltage i polterabenden. Når det er besluttet, hvem der skal være med til planlægningen af polterabenden, så skal der herefter fastsættes en fælles mødedato, hvor der skal drøftes gæsteliste, budget, betaling, program og sammensætning af aktiviteter til polterabenden.

I forbindelse med planlægningen er det også godt at fastsætte en dato, hvor polterabenden skal finde sted. Hvis det er i en weekend, så er der større sandsynlighed for at alle kan deltage. Derudover må datoen gerne være forholdsvis tæt på brylluppet, men heller ikke alt for tæt på.

Gæsteliste til polterabend

Gæstelisten har stor betydning for polterabenden. De gæster, som deltager skal gerne være nogle som brudgommen/bruden kender og selv ville have inviteret, hvis de skulle planlægge deres egen polterabend. En idé til at vurdere, hvem der skal med til polterabend er at spørge om gæstelisten til selve brylluppet. Her kan der udvælges dem, som står brudgommen/bruden nærmest, f.eks. deres vennekreds, bestemte kollegaer fra arbejdspladsen eller barndomsvennerne. I nogle tilfælde kan brudgommen/bruden have lavet en liste på forhånd til, hvem de ønsker, skal med til deres polterabend.

Når det er fastslået, hvem der skal på gæstelisten til polterabend, så skal deres kontaktinformationer indhentes. I disse moderne tider kan der eventuelt oprettes en hemmelig gruppe på Facebook eller øvrige applikationer, hvor det er muligt at komme i kontakt og dele information om polterabend til deltagerne.

Forslag til aktiviteter til den bedste polterabend

Forslag til aktiviteter som passer til en polterabend. Aktiviteterne til en polterabend skal helst være lidt usædvanlige. Når aktiviteterne er sjove og anderledes, så vil brudgommen/bruden kunne huske dagen i lang tid. Der må gerne være lidt af et konkurrenceelement i aktiviteterne eller en udfordring til brudgommen/bruden.

Den vilde polterabend

Den vilde polterabend er spækket med aktiviteter fuld af fart og konkurrenceelement. Er du til aktiviteter til en polterabend med fart på, og skal du udfordre alle deltagerne, så kan du med fordel prøve en sammensætning af Crazy Kart, Lokumsræs og Bueskydning. Se hvem der løber af med den endelige sejr til din polterabend.

Crazy kart

Crazy Kart er aktiviteten, der sent vil blive glemt. Det er en utrolig sjov aktivitet, hvor du med dine gæster har mulighed for at dyste om, hvem der kan tage det skarpeste sving, eller kan klare banen på bedste tid. Er du klar til at udfordre brudgommen/bruden og de øvrige gæster?

Du kan se crazy karts i aktion i videoen ovenfor.

Lokumsræs

Lokumsræs giver dig mulighed for at suse afsted på skide sjove lokummer, hvor der er rigelig med fart på brættet. Det er en sjov variant af Crazy Karts, hvor der er mulighed for at dyste på den bedste tid, den bedste overhaling eller det skarpeste sving. Havde du ikke held med at vinde runden i Crazy Kart, så kan du med Lokumsræs lave et comeback.

Du kan se lokumsræs i aktion i videoen ovenfor.

Rodeotyr

Den utæmmede rodeotyr kan være svær at tæmme. Tør du tage kampen op mod den vilde rodeotyr? Tyren er rolig til at starte med, men bliver hurtigere vildere des længere, du er på tyren. Konkurrer mod de øvrige gæster, om hvem der kan være på tyren i længst tid. Prøv den til din polterabend.

Du kan se rodeotyr i aktion i videoen ovenfor.

Du kan arrangere det vilde polterabend på wilt.dk, som er beliggende i Nordjylland og på Fyn. Book nu på wilt.dk.

Den udfordrende polterabend

Den udfordrende polterabend er til dem, der er vilde med nye udfordringer og kan lide at konkurrere mod sine medspillere. I den udfordrende polterabend, har du mulighed for at prøve Wipe-out, Bueskydning og Bueskydningsbattle. Skal du se, hvem der løber af med den endelige sejr og er sidst tilbage på banen? Så er den udfordrende polterabend den perfekte polterabend for dig.

Wipe-out

Wipe-out giver dig mulighed for at teste dine reaktionsevne, hurtighed og springkraft. Den, der står tilbage, vil blive udnævnt som den ultimative vinder af wipe-out. Kan du springe over forhindringen, og tør du tage kampen op? Så har du mulighed for at vinde over alle de øvrige gæster til din polterabend.

Du kan se wipe-out i aktion i videoen ovenfor.

Bueskydning

Bueskydning handler om at skyde til mål. Hvem får flest point? Test dig og dine gæsters evne i præcision, nøjagtighed og tålmodighed til din polterabend.

Du kan se bueskydning i aktion i videoen ovenfor.

Bueskydningsbattle

Bueskydningsbattle er perfekt til jer, som lige har øvet jer lidt med at skyde på stillestående mål. I Bueskydningsbattle er du delt op i to hold, hvor I kæmper om at skyde modstanderne med pile. Se hvordan sammenholdet er i det intensive spil Bueskydningsbattle. Hvem løber af med sejren til din polterabend?

Du kan se bueskydningsbattle i aktion i videoen ovenfor.

Du kan arrangere den udfordrende polterabend på wilt.dk, som er beliggende i Nordjylland og på Fyn. Book nu på wilt.dk.

Den sjove polterabend

Den sjove polterabend giver lejlighed til masser af grin og store smil. Udfordrer gæsterne i sjove aktiviteter såsom Sumokamp, Bumperfodbold og Menneskelig Bordfodbold til din polterabend.

Sumokamp

Er du den bedste sumobryder til din polterabend? Udfordrer gæsterne i en kamp sumobrydning, og se hvem der står tilbage i de sjove sumobryderdragter. Prøv det nu til din polterabend.

Du kan se sumokamp i aktion i videoen ovenfor.

Bumperfodbold

Bumperfodbold er et utroligt morsomt og sjovt fodboldspil, hvor I i hold af to, skal score flest mål. Det kan være svært både at skyde og tackle modstanderen. I dette spil er det ikke kun bolden der ruller, hvis du skubber hårdt til din modstander, kan du også få modstanderen til at rulle. Prøv det sjove fodboldspil, Bumperfodbold, til din polterabend.

Du kan se bumperfodbold  i aktion i videoen ovenfor.

Menneskelig Bordfodbold

Menneskelig Bordfodbold er, hvor du som menneske er en del af fodboldbanen. Her kræver det en god holdånd, samarbejde og taktik for at løbe af med sejren. Test dine gæsters kommunikations- og samarbejdsevne af til Menneskelig Bordfodbold til din polterabend. Med Menneskelig Bordfodbold er du sikker på en sjov polterabend.

Du kan se menneskelig bordfodbold i aktion i videoen ovenfor.

Du kan arrangere den sjove polterabend på wilt.dk, som er beliggende i Nordjylland og på Fyn. Book nu på wilt.dk.

De kendtes polterabend

Har du også undret dig over, hvordan kendte personligheder i Danmark ville afholde deres polterabend? Nedenfor har du mulighed for at se Teitur og Jonass, som er kendte tv-personligheder fra Paradise Hotel 2019. Teitur og Jonass har arrangeret to forskellige polterabender for hinanden.

Da Teitur skulle arrangere en polterabend for Jonass, stod aktiviteterne blandt andet på Bumperfodbold og Promille fodbold. Her blev det gjort klart, at Teiturs klare favorit aktivitet er Bumperfodbold. Jonass havde til Teitur valg at arrangere en polterabend med Paintball og Bueskydningsbattle. Jonass og Teitur foreslår i videoen, at afholde polterabend i Wilt. Tag imod deres råd, og book den bedste polterabend hos wilt.dk.

Budget til polterabend

Budget for en polterabend afhænger af deltagerne. Budgettet skal være rimeligt for alle. Er deltagerne til polterabenden alle studerende, så kan et budget på 300-500 kr. være passende. Har alle deltagerne til polterabenden derimod fuldtidsstillinger og en stabil økonomi, så kan et budget på 500-800 kr. være passende.

I forbindelse med at fastsætte budgettet, kan det være en god ide at spørge dem på gæstelisten, hvad de forventer, deres budget er på. På den måde har alle mulighed for at deltage i polterabenden. Uanset budget er der rigelig med aktiviteter til at afholde polterabend.

Hvis der er fastlagt et bestemt budget på forhånd af dem, som arrangerer polterabenden, så kan det skræmme nogle fra at deltage, hvis budgettet er for højt. Der kan være mange personlige årsager til deltagernes budget, så derfor anbefales det altid at spørge deltagerne om, deres budget. For brudgommen/bruden, der bliver fejret, er det samværet og nærværet, der har betydning. Det er ikke så meget prisen, men mere de personer, der deltager, har lyst og mulighed for at være med.

Det er også vigtigt at holde for øje, at deltagerne også betaler for bruden/brudgommen. Så medregn dette i budgettet.

Når budgettet er helt fastlagt, så er det tid til at fastlægge den øvrige planlægning til polterabenden.

Betaling af polterabend

Betaling til polterabenden og alle aktiviteterne skal der være helt styr på. Arrangøren af polterabenden kan med fordel fastsætte datoer for, hvornår alle på gæstelisten skal melde tilbage med, om de kan deltage, og hvornår der senest skal ske betaling.

Særligt hvis nogle aktiviteter skal bookes, eller hvis nogle aktiviteter kræver, at der bliver lagt et depositum eller bliver forudbetalt, så skal gæsterne være opmærksomme på dette. Det ville ikke være en god situationen, hvis nogle gæster få dage forinden melder fra, og arrangøren dermed vil stå med en regning, som ikke kan betales, da der nu mangler penge.

Betalingen kan være et engangsbeløb, som skal betales ved tilmelding til polterabend. Alternativt kan det være opdelt i rater, som skal betales over en længere periode. Uanset hvordan betalingen sker, anbefales det, at arrangøren samler alt betalingen ind på en særskilt konto eller alternativt noterer hver betaling ned i et excel-ark. På den måde er det klargjort, hvor mange penge der samlet er til at afholde polterabend.

Programmet til polterabend

De fleste polterabender har et spænd på en række timer eller en hel dag fra morgen til aften. Det skal først klargøres, hvor lang tid polterabenden skal strække sig over. Det kan især have betydning, hvis nogle af deltagerne har børn eller øvrige forhold der gør, at polterabenden skal være af en kortere længde.

Et polterabendprogram kan eksempelvis bestå af fælles brunch, en række aktiviteter i løbet af dagen, fælles aftensmad og en tur i byen.

Det program, der bliver lagt for polterabend, behøver ikke at være fast minut for minut. Det kan bare være, at nogle særlige tidspunkter skal i være bestemte steder, og ellers kan i løst vælge, hvad der skal ske.

Opsummerende om at arrangere den bedste polterabend

Guiden til den bedste polterabend 2020 byder på en række råd og forslag til den bedste polterabend 2020.

Her var råd om, at planlægningen skulle igangsættes hurtigst mulig med vurdering af, hvem der skulle være med til at arrangerede den bedste polterabend. Når dette var fastslået, skulle gæstelisten udarbejdes, og et budget skulle fastlægges. Når deltagerne har givet besked om, at de kan deltage på den endelige dato, skal betalingen indhentes og aktiviteterne bookes. Efterfølgende sammensættes det endelige program.

Her var der forslag til tre polterabender. Den første var det vilde polterabend med Crazy Kart, Lokumsræs og Rodeotur. Den andet forslag var den udfordrende polterabend med Wipe-out, Bueskydning og Bueskydningsbattle. Det sidste forslag var den sjove polterabend med Sumokamp, Bumperfodbold og Menneskelig Bordfodbold. Er du klar på ét af disse sjove aktivitetspakker, så kan du booke den bedste polterabend 2020 på wilt.dk.

Vi håber, at artiklen har givet inspiration til sammensætningen af din næste polterabend. Synes du ikke de foreslåede aktivitetspakker passer til den polterabend, du skal arrangere? Så har du mulighed for at sammensætte din helt egen polterabend pakke med priser varierende fra kun 199 kr. til 399 kr. pr. person. Der er aktiviteter for enhver smag og et prisniveau hvor alle har mulighed for at deltage. Læs mere om de øvrige aktiviteter, du kan vælge til din polterabend på wilt.dk.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!