Skip to the content

Tilbage

Guiden til at sammensætte den fedeste blå mandag

Konfirmationerne står for døren, og det samme gør blå mandag. Er I klar på den fedeste blå mandag, I sent vil glemme? Så læs med i guiden til at sammensætte den fedeste blå mandag. Der er blandt andet forslag til aktiviteter, tidsplan og betaling.

Hvad er blå mandag?

Blå mandag er dagen efter konfirmationen, den forudgående søndag fra ugen, der lige er endt. På blå mandag går konfirmanderne ud med deres venner og oplever en række sjove aktiviteter såsom at tage ud at shoppe, i et actioncenter eller i biografen. Blå mandag er en traditionsrig dag i Danmark, hvor de unge konfirmander og nonfirmander tager fri fra skole og tilbringer dagen med deres klassekammerater. Her står dagen på en række sjove aktiviteter fra morgen til aften. Blå mandag giver de nye konfirmander mulighed for at vise deres nye tøj frem og hygge sig med vennerne.

Hvem arrangerer blå mandag?

Det er forskelligt, hvem der arrangerer selve den blå mandag. I nogle dele af landet er det forældrene, der sammen med de unge kommende konfirmander fastlægger en dagsplan for den store dag. I andre dele af landet er det de unge selv, der står for hele planlægningen af blå mandag.

Når det er fastlagt, hvem der er med til at arrangere blå mandag, er det vigtigt at fastlægge mødedato. Hvad enten det er forældrene eller de unge der arrangerer blå mandag, så er det en god idé at begynde med at arrangere blå mandag så tidligt som muligt. Især mange eventsteder kan hurtigt blive bookede, grundet den store blå mandag efterspørgsel.

Forslag til aktiviteter

Blå mandag er en ekstra særlig dag, og derfor skal aktiviteterne også være særlige. Her er fire aktivitetspakker perfekte til den fedeste blå mandag.

Racer pakken til blå mandag

Racer pakken til blå mandag er fuld med aktiviteter, fart og konkurrence. Skal I teste jeres racerevner til jeres blå mandag? Så har I nu mulighed for at udfordre alle jeres klassekammerater i at race. Racer pakken består af aktiviteterne Crazy Kart, Lokumsræs og Rodeotyr. Se hvem der løber af med den endelige sejr til jeres blå mandag. I kan booke racer pakken til jeres blå mandag her.

Crazy kart

Crazy Kart er aktiviteten, der giver mulighed for at teste jeres evner på den korte racerbane. Banen er fuld af skarpe sving og giver dig og dine klassekammerater mulighed for at dyste om, hvem der kan tage det skarpeste sving eller får den bedste tid på banen. Er du klar til at udfordre alle dine klassekammerater i en runde Crazy Kart?

Du kan se Crazy Karts i aktion i videoen ovenfor.

Lokumsræs

Lokumsræs er en skidesjov aktivitet, hvor I suser afsted på lokummer. Her kan I konkurrere mod jeres klassekammerater om den bedste overhaling og den bedste tid på banen. Havde du ikke held med at vinde i Crazy Kart, så har du nu mulighed for at lave et comeback i Lokumsræs.

Du kan se Lokumsræs i aktion i videoen ovenfor.

Rodeotyr

Den utæmmede rodeotyr er klar til de nye konfirmander på jeres blå mandag. Tør du tage kampen op, og se hvor længe du kan blive på tyren? Se hvem af dine klassekammerater, der kan være længst tid på tyren. Prøv den nu til jeres blå mandag.

Du kan se Rodeotyr i aktion i videoen ovenfor.

Du kan booke aktiviteterne i racer pakken på wilt.dk, som er beliggende i Nordjylland og på Fyn. Book nu på wilt.dk.

Den udfordrende pakke til blå mandag

Den udfordrende pakke til blå mandag er til dem, der er vilde med nye udfordringer og kan lide at konkurrere mod sine medspillere. I den udfordrende pakke, har du mulighed for at prøve Wipe-out, Bueskydning og Bueskydningsbattle. Skal du se, hvem der løber af med den endelige sejr og er sidst tilbage på banen? Så er den udfordrende pakke perfekt til din blå mandag.

Wipe-out

Hvem i klassen kan hoppe højst og har den bedste reaktionsevne? Det har I nu muligheden for at finde ud af i aktiviteten Wipe-out. Se hvem der bliver den ultimative vinder i Wipe-out. Tør du tage kampen op mod dine klassekammerater? Så udfordrer dem til en omgang Wipe-out til din blå mandag.

Du kan se wipe-out i aktion i videoen ovenfor.

Bueskydning

Hvem af dine venner er bedst til at sigte og skyde til måls? Det har i nu muligheden for at finde ud af. Den der ender med flest point bliver finderen af bueskydning til jeres blå mandag.

Du kan se Bueskydning i aktion i videoen ovenfor.

Bueskydningsbattle

Bueskydningsbattle er perfekt til jer, som lige har øvet jer lidt med at skyde på det stillestående mål. I Bueskydningsbattle er I delt op i to hold, hvor I kæmper om at skyde modstanderne med pile. Se hvordan sammenholdet er i det intensive spil Bueskydningsbattle. Hvem løber af med sejren til din blå mandag?

Du kan se Bueskydningsbattle i aktion i videoen ovenfor.

Du kan booke alle aktiviteterne i den udfordrende pakke til jeres blå mandag på wilt.dk, som er beliggende i Nordjylland og på Fyn. Book nu på wilt.dk.

Team pakken til blå mandag

Team pakken består af en række aktiviteter, der giver lejlighed til masser af grin og store smil. Udfordrer dine klassekammerater i sjove aktiviteter såsom Sumokamp, Bumperfodbold og Menneskelig Bordfodbold til jeres blå mandag.

Sumokamp

Test dine sumobrydningsevner til jeres på mandag. Her kan du udfordre vennerne i en kamp sumobrydning, mens de øvrige kammerater hepper på jer. Hvem står tilbage i kampens hede? Det kan I finde ud af til jeres blå mandag.

Du kan se Sumokamp i aktion i videoen ovenfor.

Bumperfodbold

Bumperfodbold er et utroligt morsomt og sjovt fodboldspil, hvor I i hold af to, skal score flest mål. Det kan være svært både at skyde og tackle modstanderen. I dette spil er det ikke kun bolden der ruller, hvis du skubber hårdt til din modstander, kan du også få modstanderen til at rulle. Prøv det sjove fodboldspil, Bumperfodbold, til jeres blå mandag.

Du kan se Bumperfodbold  i aktion i videoen ovenfor.

Menneskelig Bordfodbold

Menneskelig Bordfodbold er, hvor du som menneske er en del af fodboldbanen. Her kræver det en god holdånd, samarbejde og taktik for at løbe af med sejren. Test dine venners kommunikations- og samarbejdsevne af til Menneskelig Bordfodbold til jeres blå mandag. Med Menneskelig Bordfodbold er du sikker på en sjov blå mandag.

Du kan se menneskelig bordfodbold i aktion i videoen ovenfor.

Du kan booke alle aktiviteterne i team pakken til jeres blå mandag på wilt.dk, som er beliggende i Nordjylland og på Fyn. Book nu på wilt.dk.

Fortnite pakken til blå mandag

Vil du også teste dine skyde- og præcisionsevner? Så er fortnite pakken den perfekte til jeres blå mandag. Den består i aktiviteterne Paintball, Trampolinhøvdingebold og Wipe-out. Den er kun tilgængelig i Wilt Svendborg på Fyn. Book den nu ved at klikke her.

Paintball

Paintball giver mulighed for at prøve dine skydeevner såvel som taktik og evne til at undvige skud. I Paintball bliver i delt op i to hold, og så gælder det om at ramme modstanderen mest muligt og undgå selv at blive ramt. Hvem i klassen skal du udfordre til en omgang Paintball?

Trampolin høvdingebold

Trampolin høvdingebold giver dig mulighed for at teste din evne til både at skyde, undvige og hoppe på én og samme gang. Hvem i klassen skal du kæmpe mod i et spil trampolin høvdingebold til jeres blå mandag?

Wipe-out

Wipe-out er den ultimative hoppe test. Se hvem i klassen der hopper højst og er den sidste stående i en omgang Wipe-out til jeres blå mandag.

Du kan booke alle aktiviteterne i fortnite pakken til jeres blå mandag på wilt.dk, som er beliggende i Nordjylland og på Fyn. Book nu på wilt.dk.

Tidsplan til blå mandag

Der kan med fordel lægges en løs tidsplan til blå mandag. Nedenfor er et forslag til sammensætningen af en blå mandag.

Fælles morgenmad med klassekammerater

Fælles morgenmad med klassekammeraterne giver en god start på en fantastisk dag. Er der en af klassekammeraterne, der kan lægge hus til fælles morgenmad, så er det helt i top. Morgenmaden kan bestå af lækre rundstykker eller franskbrød fra den lokale bager, forskellige pålæg, f.eks. ost, skinke og kyllingepålæg, et fad med skåret frugt, f.eks. lidt banen, æble, honningmelon og appelsin, samt mulighed for lidt juice eller kakao. Det er nemt og simpelt, og kræver ikke det helt store. Med fælles morgenmad bliver alle rystet godt sammen og kan fortælle lidt om deres konfirmationer inden blå mandag for alvor går i gang.

Shopping

Shopping er den næste aktivitet efter fælles morgenmad. Når morgenmaden er blevet spist og der er blevet catchet op på søndagens begivenheder, så er det tid til at tage bussen, toget eller metroen ind til gågaden eller shopping centret. Har kan der være nogle timers fri leg, hvor konfirmanderne har mulighed for at gå rundt og kigge lidt i butikker. Her kan der også tages en let bid mad, inden turen går videre til aktiviteterne.

Aktiviteter

Konfirmanderne kan med fordel prøve én af aktivitetspakkerne, inden der er fælles aftensmad spisning. Er det i Wilt, er der også mulighed for at skifte tøj og gå i bad efter aktiviteterne, hvis der er behov for dette. Vælg mellem en af de i forvejen sammensatte aktivitetspakker, racerpakken, den udfordrende pakke, team pakken eller fortnite pakken til jeres blå mandag. Det er også muligt at sammensætte aktiviteterne selv her.

Spisning

Efter første aktivitetsrunde er der rigelig med tid til en lækker omgang mad. Her anbefales det at booke bord i god tid, så der er plads til alle klassekammeraterne til fælles spisning. Her kan i tale om, hvad i har fået købt i løbet af dagen, hvad i prøvede af aktiviteter, og hvor meget i glæder jer til den resterende dag.

Aktiviteter

Efter spisning er maverne godt fyldte, og derfor kan i med fordel bruge tiden på at prøve nogle af de øvrige aktiviteter, som I ikke nåede at prøve i første omgang. Vælg mellem en af de i forvejen sammensatte aktivitetspakker, racerpakken, den udfordrende pakke, team pakken eller fortnite pakken til jeres blå mandag. Det er også muligt at sammensætte aktiviteterne selv. I har mulighed for at booke aktiviteterne her.

Sodavandsdiskotek

Nogle steder i landet bliver blå mandag afsluttet med et sodavandsdiskotek, hvor en af byens diskoteker åbner op for jer unge. Her er der mulighed for at feste, danse og drikke sodavand. Det er en god afslutning på den store dag, fyldt med aktion og gode minder.

Betaling af blå mandags aktiviteter

Når det er fastlagt, hvilke aktiviteter der skal prøves på blå mandag, så kan arrangørerne af blå mandag med fordel indsamle pengene til betaling. På den måde står arrangørerne ikke i en situation, hvor de ikke har mulighed for at betale for aktiviteterne, hvis nogle melder fra dagen før eller samme dag.

Det kan også være en ide at forudbetale for aktiviteterne, for på den måde ikke at skulle tænke på betaling på dagen for blå mandag. Alternativt kan der også betales på samme dag, som blå mandag finder sted. Det skal bare klargøres, hvem der har pengene med, og hvem der står for betalingen. Det er bedst, hvis betalingen sker samlet for hele selskabet.

Er du klar på at holde blå mandag?

Efter at have læst denne artikel håber vi på, at du nu er klar til at arrangere den fedeste blå mandag nogensinde. Der er styr på tidsplanen, betalingen og aktiviteterne. Så skal der bare maks hygges til den fedeste blå mandag.

Skal du booke en af de sammensatte aktivitetspakker, eller vil du sammensætte din egen aktivitetspakke? Så kan du gøre det på wilt.dk. Vi hjælper gerne med at sammensætte en blå mandag aktivitetspakke for dig. Du kan læse mere her.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!