Skip to the content

Tilbage

En WILT fed sommerferie: Guide til sommeraktiviteter

Er du taget i sommerhus med familien og ved børnene ikke, hvad de skal give sig til? Så læs med i denne guide til WILT fede sommeraktiviteter. Hvad enten familien er til indendørs eller udendørs aktiviteter, så har vi her fem gode forslag til jeres næste sommeraktivitet.

Sol og strand: Frem med badedyret, solcremen og badetøjet

Det danske vejr kan være svært at forudse. Hvis solen er fremme, så gælder det om at udnytte det. Så tag familien under armen find den nærmeste strand, og få en fantastisk dag ved stranden. I kan eventuelt puste badedyret op og tage den med hen til vandkanten. Tag en svømmetur og husk solcremen. Det er altid hyggelig med en tur på stranden, at få lidt sol og bare nyde kvalitetstiden med familien. Efter strandturen kan I tage en bid mad i en af de omkringliggende caféer eller restauranter og derefter kan i tage en tur i den nærmeste by og se, hvad den har at byde på. Har I ikke været heldige med vejret, så kan I altid tage en tur forbi det indendørs aktioncenter Wilt placeret i Aalborg eller Svendborg.

Actionfyldte aktiviteter: WILT sjove aktiviteter

Har I været ude og opleve meget af byen, og mangler I noget ekstra at give jer til? Er børnene ved at være lidt rastløse, og vil de have noget sjovt at lave? Så er Wilt i Aalborg og Svendborg det perfekte sted at tage familien med til. Hos Wilt er der mere end 20 aktiviteter at vælge mellem i det indendørs aktivitetscenter. Se vores beskrivelse af bl.a. crazy kart, lokumsræs, rodeotyr, wipe-out, bueskydning, sumokamp og bumperfodbold.

Crazy kart

Crazy Kart er aktiviteten, der sent vil blive glemt. Det er en utrolig sjov aktivitet, hvor du med dine gæster har mulighed for at dyste om, hvem der kan tage det skarpeste sving, eller kan klare banen på bedste tid. Er du klar til at udfordre brudgommen/bruden og de øvrige gæster?

Du kan se crazy karts i aktion i videoen ovenfor.

Lokumsræs

Lokumsræs giver dig mulighed for at suse afsted på skide sjove lokummer, hvor der er rigelig med fart på brættet. Det er en sjov variant af Crazy Karts, hvor der er mulighed for at dyste på den bedste tid, den bedste overhaling eller det skarpeste sving. Havde du ikke held med at vinde runden i Crazy Kart, så kan du med Lokumsræs lave et comeback.

Du kan se lokumsræs i aktion i videoen ovenfor.

Rodeotyr

Den utæmmede rodeotyr kan være svær at tæmme. Tør du tage kampen op mod den vilde rodeotyr? Tyren er rolig til at starte med, men bliver hurtigere vildere des længere, du er på tyren. Konkurrer mod de øvrige gæster, om hvem der kan være på tyren i længst tid. Prøv den i din sommerferie.

Du kan se rodeotyr i aktion i videoen ovenfor.

Wipe-out

Wipe-out giver dig mulighed for at teste dine reaktionsevne, hurtighed og springkraft. Den, der står tilbage, vil blive udnævnt som den ultimative vinder af wipe-out. Kan du springe over forhindringen, og tør du tage kampen op? Så har du mulighed for at vinde over alle de øvrige gæster i din sommerferie.

Du kan se wipe-out i aktion i videoen ovenfor.

Bueskydning

Bueskydning handler om at skyde til mål. Hvem får flest point? Test dig og dine gæsters evne i præcision, nøjagtighed og tålmodighed i din sommerferie.

Du kan se bueskydning i aktion i videoen ovenfor.

Sumokamp

Er du den bedste sumobryder i din sommerferie? Udfordrer gæsterne i en kamp sumobrydning, og se hvem der står tilbage i de sjove sumobryderdragter. Prøv det nu i din sommerferie.

Du kan se sumokamp i aktion i videoen ovenfor.

Bumperfodbold

Bumperfodbold er et utroligt morsomt og sjovt fodboldspil, hvor I i hold af to, skal score flest mål. Det kan være svært både at skyde og tackle modstanderen. I dette spil er det ikke kun bolden der ruller, hvis du skubber hårdt til din modstander, kan du også få modstanderen til at rulle. Prøv det sjove fodboldspil, Bumperfodbold, i din sommerferie.

Du kan se bumperfodbold  i aktion i videoen ovenfor.

Er du blevet helt fanget af de mange aktiviteter, der er at prøve i Wilt? Så kan du booke tid nu til jeres næste sommeraktivitet hos wilt.dk.

Udforsk byen og nærområdet

Er I taget på besøg i en ny by eller et nyt område, så kan I ikke undgå at udforske byen og området. Det er altid hyggeligt at se hvad øvrige danske byer har at byde på. Tag forbi gågaden, parkerne og søerne og bare nyd, at I har sommerferie. Det kan være I finder noget nyt til hjemmet, får taget en masse billeder som I kan gemme som minder, eller at I finder et nyt yndlingssted. Efter I har udforsket byen, så kan I altid tage forbi og besøge Wilt i Aalborg eller Svendborg og se de fede aktiviteter, som der er at afprøve.

Afsluttende

Forhåbentlig har du nu fået en række inspiration, til hvad du og din familie kan bruge jeres sommerferie på. Hvad enten vejret er til en tur på stranden eller en tur rundt i nærområdet for at se på seværdigheder, eller du foretrækker indendørs actionfyldte aktiviteter hos WILT, så er der idéer til jeres sommer. Har du fortsat ikke fundet sommerhuset, og skal du på sommerhus i Nordjylland eller på Fyn? Så lej dit næste sommerhus hos Campaya og tag familien med forbi WILT i Aalborg eller Svendborg.

Campaya: Lej sommerhus på Fyn

Campaya: Lej sommerhus i Nordjylland

Vi ser hos WILT Aalborg og Svendborg frem til at møde dig og familien. Kom og giv os en high five og lad os gøre jeres sommer WILT fantastisk.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!