Skip to the content

Tilbage

5 gode råd til dit næste firmaarrangement i Wilt

Skal du afholde firmaarrangement? Så har du fundet det rette sted – nemlig Wilt. Vi er placeret i Svendborg og Aalborg.

Er du i tvivl om, du skal afholde det ene eller det andet, eller har du svært ved at gøre dig nogle overvejelser i forhold til planlægningen af dit næste firmaarrangement? Det kan være alt fra antal kollegaer, planlægningen af dagen eller noget helt tredje. Du kan danne dig et overblik over de pakkeløsninger vi har her.

I Wilt tilbyder vi forskellige aktiviteter, som kan kombineres forskelligt afhængig af det enkelte firmaarrangement og dermed den enkelte pakke. Derudover har vi forskellige priser til de forskellige firmaarrangementer afhængig af, hvor lang tid firmaarrangementet skal strække sig over, antal deltagende personer samt antal ønskede aktiviteter til selve firmaarrangementet. Vi har masser af aktiviteter som Crazy kart, Lokumsræs, Bumperfodbold, Bueskydning, Bueskydningsbattle, Promille hockey, Rodeotyr, Menneskelig bordfodbold, Wipe-Out og Sumokamp og meget mere! Du kan læse mere om disse aktiviteter her.

I dette blogindlæg ”5 gode råd til dit næste firmaarrangement i Wilt” vil vi forsøge at guide dig igennem, hvilke betragtninger du kan gøre dig, inden du booker dit næste firmaarrangement. Efter du har læst blogindlægget, vil du forhåbentligt være i stand til at vælge dét firmaarrangement, der matcher behovet til dit næste firmaarrangement i Wilt.

1. Klarlæg hvilket firmaarrangement du vil afholde

Step 1 er at klarlægge, hvilket firmaarrangement du vil afholde, som prismæssigt giver bedst mening i forhold til det antal personer, I er. Der vil være et stort udvalg af aktiviteter til det firmaarrangement, du vil afholde og som passer til det enkelte firmaarrangement.

Skal du afholde et firmafirmaarrangement? Så har du mulighed for at booke et firmafirmaarrangement, som vil bringe kollegaerne sammen her i Wilt. Du kan enten overveje at afholde dit firmafirmaarrangement som en kom-sammen-dag, som erstatning for årets julefrokost, til fejring af jubilæer eller en helt anden grund. Uanset begivenheden, er I garanteret en aktionfyldt oplevelse, som både vil skabe glæder blandt kollegaerne og ryste dem sammen. Det er muligt at vælge mellem forskellige aktiviteter som Crazy kart, Lokumsræs, Bumperfodbold, Bueskydning, Bueskydningsbattle, Promille hockey, Rodeotyr, Menneskelig bordfodbold, Wipe-Out og Sumokamp. Aktiviteterne kan du læse mere om her.

Til firmafirmaarrangementet kan I med fordel vælge hold aktiviteter, hvor hvert hold kan samarbejde og dyste mod det andet hold og på denne måde ryste kollegaerne sammen i Wilt Aalborg i Nordjylland.

Uanset hvilket firmaarrangement du vælger at afholde, skal du huske at booke i god tid så du kan afholde det firmaarrangement, du ønsker, i Wilt. Du booker tid her.

2. Find den pakke, der matcher jeres antal

Step 2 er at finde den pakke, der matcher antallet af deltagende til firmaarrangementet. Dette punkt er egentlig ikke en svær overvejelse. Det vigtigste er bare, at I er minimum 6 personer til firmaarrangementet, da det er et minimumskrav for at booke disse pakker til de angivne priser. Vi har både aktiviteter til et stort antal personer og aktiviteter til en mindre gruppe af personer. 

Bliver I derimod et større selskab på enten henholdsvis 6-30 personer eller mere end 30 personer kan det være fordelagtigt at tage et kig på vores pakker inde under ”Pakker”. Her er priserne angivet for hele selskabet i stedet for betaling pr. person, hvor vi tilbyder skræddersyede firmaarrangementer. Her kan I vælge mellem Crazy kart, Lokumsræs, Bumperfodbold, Bueskydning, Bueskydningsbattle, Promille hockey, Rodeotyr, Menneskelig bordfodbold, Wipe-Out og Sumokamp. Aktiviteterne kan du læse mere om her.

3. Hvor lang tid skal firmaarrangementet strække sig over?

Step 3 er at overveje, hvor lang tid firmaarrangementet skal strække sig over. Dette er en vigtig betragtning, fordi det har betydning for, hvor mange aktiviteter I kan prøve til jeres næste firmaarrangement. Vores pakker til de forskellige firmaarrangementer er nemlig inddelt i 3 forskellige levels afhængig af hvor lang tid firmaarrangementet skal strække sig over. Level 1 - standard er det korteste firmaarrangement, level 2 - hard er lidt længere mens level 3 - extreme er det længste firmaarrangement. Jo længere firmaarrangementet er, jo flere aktiviteter kan I nå at prøve.

Vi anbefaler, at jo flere personer I er til firmaarrangementet, jo længere bør firmaarrangementet også være. På denne måde når I flere aktiviteter i længere tid. Dette betyder, at level 3 vil være den oplagte pakke til et større firmaarrangement.

4. Hvor mange aktiviteter skal der prøves til firmaarrangementet?

Step 4 skal ses i forlængelse af step 3, hvor der nu skal overvejes, hvor mange aktiviteter du ønsker, dit næste firmaarrangement skal indeholde. Dette er meget individuelt, da nogen foretrækker få aktiviteter i længere tid, mens andre foretrækker flere aktiviteter på kortere tid til hver aktivitet.. Vores 3 pakker til disse hvert af disse firmaarrangementer er inddelt på den måde, at der i level 1 – standard kan prøves 2 aktiviteter, level 2 - hard indeholder 3 aktiviteter og level 3 - extreme indeholder også 3 firmaarrangementer, men her indeholder pakken en sandwich til hver person.

Vi anbefaler, at jo flere personer I er til firmaarrangementet, jo flere aktiviteter bør firmaarrangementet indeholde På denne måde når I flere forskellige af vores brede udvalg af aktiviteter. Dette betyder, at level 3 vil være den oplagte pakke til et større firmaarrangement.

Et firmaarrangement med mange personer er dog ikke den eneste grund til at prøve mange aktiviteter i Wilt. Vi kun anbefale at prøve vores fede og vilde aktiviteter. Vi har Crazy kart, Lokumsræs, Bumperfodbold, Bueskydning, Bueskydningsbattle, Promille hockey, Rodeotyr, Menneskelig bordfodbold, Wipe-Out og Sumokamp. Aktiviteterne kan du læse mere om her.

I tilfælde af I er 1-5 personer kan I droppe forbi, uden at skulle booke flere uger inden. I vores faste åbningstider, giver vi mulighed for, at du kan være lidt mere spontant og prøve nogle af vores sjove aktiviteter. Dette er vores drop-in-pakker og du kan læse mere om det her.

Man behøver ikke at booke inden, men vi anbefaler det, hvis I skal være sikre på, at der er plads. Drop-in pakkerne kan tidligst bookes 3 dage før og kun i vores faste åbningstider. I disse drop-in pakker er der mulighed for at prøve helt op til 7 aktiviteter

Frisk på noget spontant og sjovt? Hvis I er 1-5 personer, anbefaler vi drop-in pakkerne med mulighed for valg af op til 7 aktiviteter.

5. Skal firmaarrangementet indeholde mad- og drikkevarer?

Step 5 er en vigtig overvejelse. Det er nemlig at overveje om gæsterne skal have mad- og drikkevarer til jeres næste firmaarrangement i Wilt. Vi tilbyder, som beskrevet under det 4. gode råd, sandwich til hver person i vores level 3 – extreme pakker. Dette er en god måde at nyde pauserne på mellem de forskellige aktiviteter.

Holder du firmafirmaarrangementi Wilt kan I få en hyggelig stemning i pauserne, hvor der kan nydes en god sandwich og det vil være muligt at få noget koldt at drikke til. Dette er en god måde at holde stemningen højt på i pauserne og samtidig få energi ned, så I er klar til den næste aktivitet! Hvad er en polterabend uden en kold øl? Og er der en bedre måde at ryste kollegaerne sammen på end at nyde en kold øl i pauserne?

Afsluttende

Med disse gode råd er du nu klar til at afholde dit næste firmaarrangement i Wilt.

Efter at have læst dette blogindlæg, burde du have en klar plan for, hvordan du skal planlægge dit næste firmaarrangement - du kender antallet af inviterede gæster, du ved lige præcis hvilken pakke du skal vælge, og hvad den skal indeholde! Du kan med andre ord få skræddersyet lige præcis den pakke, du ønsker her i Wilt.

Er du stadig i tvivl eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os – vi er altid klar til at hjælp dig i Wilt. Derudover er du velkommen til at tage et kig på vores andre blogindlæg for at lære endnu mere.

Er du klar til at afholde et vildt firmaarrangement i Wilt.

Du kan booke dit næste firmaarrangement i Wilt her.

 

 

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!