Skip to the content

Tilbage

5 gode råd til dit næste arrangement i Wilt

Skal du afholde enten polterabend, firmaarrangement, børnefødselsdag eller blå mandag? Så har du fundet det rette sted – nemlig Wilt.dk

Er du i tvivl om, du skal afholde det ene eller det andet, eller har du svært ved at gøre dig nogle overvejelser i forhold til planlægningen af dit næste arrangement? Det kan være alt fra antal personer, du ønsker at invitere, planlægningen af dagen eller noget helt tredje. Du kan danne dig et overblik over de pakkeløsninger vi har her

Wilt tilbyder vi forskellige aktiviteter, som kan kombineres forskelligt afhængig af det enkelte arrangement og dermed den enkelte pakke. Derudover har vi forskellige priser til de forskellige arrangementer afhængig af, hvor lang tid arrangementet skal strække sig over, antal deltagende personer samt antal ønskede aktiviteter til selve arrangementet. Vi har masser af aktiviteter som Crazy kart, Lokumsræs, Bumperfodbold, Bueskydning, Bueskydningsbattle, Promille hockey, Rodeotyr, Menneskelig bordfodbold, Wipe-Out og Sumokamp og meget mere! Du kan læse mere om disse aktiviteter her

Wilt utæmmede rodeotyr er vild! Det er muligt med forskellige challenges; Hvem kan hoppe op på tyren og holde balancen med én hånd? Hvem kan være på tyren i længst tid? 

I dette blogindlæg ”5 gode råd til dit næste arrangement i Wilt” vil vi forsøge at guide dig igennem, hvilke betragtninger du kan gøre dig, inden du booker dit næste arrangement - hvad enten det er polterabendbørnefødselsdagfirmaarrangement eller blå mandag. Efter du har læst blogindlægget, vil du forhåbentligt være i stand til at vælge dét arrangement, der matcher behovet til dit næste arrangement i Wilt.

1. Klarlæg hvilket arrangement du vil afholde

Step 1 er at klarlægge, hvilket arrangement du vil afholde; Børnefødselsdag, polterabend, firmarrangement, blå mandag eller bare en pakkeløsning, som prismæssigt giver bedst mening i forhold til det antal personer, I er. Der vil være et stort udvalg af aktiviteter til det arrangement, du vil afholde og som passer til det enkelte arrangement. 

I Wilt er det muligt at afholde børnefødselsdag, hvor der er forskellige aktiviteter at vælge mellem, herunder Rodeotyr, Wipe-out, Sumokamp, Hockey, Lokumsræs, Segboards m.m. Børnefødselsdage i Wilt er rettet til børn fra 5 år til 12 år, med minimum 8 personer (uden for fast åbningstid), og det er muligt at prøve de samme aktiviteter flere gange. I Wilt Wilt kan barnet invitere sine venner med og få en vild og uforglemmelig oplevelse! 

Udover børnefødselsdag, har vi i Wilt stor succes med at afholde polterabend i vores center – hvad enten det er polterabend til piger eller polterabend til drenge. I skal være minimum 6 personer til arrangementet. Det er muligt at vælge mellem forskellige aktiviteter som Crazy kart, Lokumsræs, Bumperfodbold, Bueskydning, Bueskydningsbattle, Promille hockey, Rodeotyr, Menneskelig bordfodbold, Wipe-Out og Sumokamp. Aktiviteterne kan du læse mere om her.

Her i Wilt er I garanteret en sjov, vild og uforglemmelig oplevelse – en oplevelse bruden eller gommen vil huske næstefter bryllupsdagen! 

undefined

Skal du afholde et firmaarrangement? Så har du altså også mulighed for at booke et firmaarrangement, som vil bringe kollegaerne sammen her i Wilt. Du kan enten overveje at afholde dit firmaarrangement som en kom-sammen-dag, som erstatning for årets julefrokost, til fejring af jubilæer eller en helt anden grund. Uanset begivenheden, er I garanteret en aktionfyldt oplevelse, som både vil skabe glæder blandt kollegaerne og ryste dem sammen. Det er muligt at vælge mellem forskellige aktiviteter som Crazy kart, Lokumsræs, Bumperfodbold, Bueskydning, Bueskydningsbattle, Promille hockey, Rodeotyr, Menneskelig bordfodbold, Wipe-Out og Sumokamp. Aktiviteterne kan du læse mere om her.

Til firmaarrangementet kan I med fordel vælge hold aktiviteter, hvor hvert hold kan samarbejde og dyste mod det andet hold og på denne måde ryste kollegaerne sammen i Wilt.

Til sidst er der selvfølgelig også mulighed for at afholde blå mandag hos Wilt. Udover at dagen skal være farvet blå på blå mandag, ja så er dagen i Wilt også garanteret at blive farvet med glæde! Afhold din blå mandag hos os med en aktionfyldt oplevelse med et bredt udvalg af diverse aktiviteter. Det er muligt at vælge mellem Crazy kart, Lokumsræs, Bumperfodbold, Bueskydning, Bueskydningsbattle, Promille hockey, Rodeotyr, Menneskelig bordfodbold, Wipe-Out og Sumokamp. Aktiviteterne kan du læse mere om her.

Uanset hvilket arrangement du vælger at afholde, skal du huske at booke i god tid så du kan afholde det arrangement, du ønsker, i Wilt. Du booker tid her.

 2. Find den pakke, der matcher jeres antal

Step 2 er at finde den pakke, der matcher antallet af deltagende til arrangementet. Dette punkt er egentlig ikke en svær overvejelse, hvis du vælger enten polterabend, børnefødselsdag, firmaarrangement eller blå mandag i Wilt. Det vigtigste er bare, at I er minimum 6 personer til arrangementet, da det er et minimumskrav for at booke disse pakker til de angivne priser. Vi har både aktiviteter til et stort antal personer og aktiviteter til en mindre gruppe af personer. 

Bliver I derimod et større selskab på enten henholdsvis 6-30 personer eller mere end 30 personer kan det være fordelagtigt at tage et kig på vores pakker inde under ”Pakker”. Her er priserne angivet for hele selskabet i stedet for betaling pr. person, hvor vi tilbyder skræddersyede arrangementer. Her kan I vælge mellem Crazy kart, Lokumsræs, Bumperfodbold, Bueskydning, Bueskydningsbattle, Promille hockey, Rodeotyr, Menneskelig bordfodbold, Wipe-Out og Sumokamp. Aktiviteterne kan du læse mere om her.

3. Hvor lang tid skal arrangementet strække sig over?

Step 3 er at overveje, hvor lang tid arrangementet skal strække sig over og dette kan være forskelligt afhængig af, om du skal afholde polterabend, børnefødselsdag, firmaarrangement eller blå mandag i Wilt. Dette er en vigtig betragtning, fordi det har betydning for, hvor mange aktiviteter I kan prøve til jeres næste arrangement. Vores pakker til de forskellige arrangementer er nemlig inddelt i 3 forskellige levels afhængig af hvor lang tid arrangementet skal strække sig over. Level 1 - standard er det korteste arrangement, level 2 - hard er lidt længere mens level 3 - extreme er det længste arrangement. Jo længere arrangementet er, jo flere aktiviteter kan I nå at prøve. 

Vi anbefaler, at jo flere personer I er til arrangementet, jo længere bør arrangementet også være. På denne måde når I flere aktiviteter i længere tid. Dette betyder, at level 3 vil være den oplagte pakke til et større arrangement. 

undefined

4. Hvor mange aktiviteter skal der prøves til arrangementet?

Step 4 skal ses i forlængelse af step 3, hvor der nu skal overvejes, hvor mange aktiviteter du ønsker, dit næste arrangement skal indeholde. Dette er meget individuelt, da nogen foretrækker få aktiviteter i længere tid, mens andre foretrækker flere aktiviteter på kortere tid til hver aktivitet. Dette kan også være forskelligt afhængig af om du skal afholde polterabend, børnefødselsdag, firmaarrangement eller blå mandag i Wilt. Vores 3 pakker til disse hvert af disse arrangementer er inddelt på den måde, at der i level 1 – standard kan prøves 2 aktiviteter, level 2 - hard indeholder 3 aktiviteter og level 3 - extreme indeholder også 3 arrangementer, men her indeholder pakken en sandwich til hver person. 

Vi anbefaler, at jo flere personer I er til arrangementet, jo flere aktiviteter bør arrangementet indeholde På denne måde når I flere forskellige af vores brede udvalg af aktiviteter. Dette betyder, at level 3 vil være den oplagte pakke til et større arrangement. 

Et arrangement med mange personer er dog ikke den eneste grund til at prøve mange aktiviteter i Wilt. Uanset om det er polterabend, firmaarrangement, fødselsdag eller blå mandag, så kan vi kun anbefale at prøve vores fede og vilde aktiviteter. Vi har Crazy kart, Lokumsræs, Bumperfodbold, Bueskydning, Bueskydningsbattle, Promille hockey, Rodeotyr, Menneskelig bordfodbold, Wipe-Out og Sumokamp. Aktiviteterne kan du læse mere om her

I tilfælde af I er 1-5 personer kan I droppe forbi, uden at skulle booke flere uger inden. I vores faste åbningstider, giver vi mulighed for, at du kan være lidt mere spontant og prøve nogle af vores sjove aktiviteter. Dette er vores drop-in-pakker og du kan læse mere om det her.

Man behøver ikke at booke inden, men vi anbefaler det, hvis I skal være sikre på, at der er plads. Drop-in pakkerne kan tidligst bookes 3 dage før og kun i vores faste åbningstider. I disse drop-in pakker er der mulighed for at prøve helt op til 7 aktiviteter 

Frisk på noget spontant og sjovt? Hvis I er 1-5 personer, anbefaler vi drop-in pakkerne med mulighed for valg af op til 7 aktiviteter. 

5. Skal arrangementet indeholde mad- og drikkevarer?

Step 5 er en vigtig overvejelse – især til polterabend, firmaarrangementer, børnefødselsdage eller blå mandag. Det er nemlig at overveje om gæsterne skal have mad- og drikkevarer til jeres næste arrangement i Wilt. Vi tilbyder, som beskrevet under det 4. gode råd, sandwich til hver person i vores level 3 – extreme pakker. Dette er en god måde at nyde pauserne på mellem de forskellige aktiviteter.

Holder du enten polterabend eller firmaarrangement i Wilt kan I få en hyggelig stemning i pauserne, hvor der kan nydes en god sandwich og det vil være muligt at få noget koldt at drikke til. Dette er en god måde at holde stemningen højt på i pauserne og samtidig få energi ned, så I er klar til den næste aktivitet! Hvad er en polterabend uden en kold øl? Og er der en bedre måde at ryste kollegaerne sammen på end at nyde en kold øl i pauserne?

Vores vildt sjove lokumsræs sætter altid et smil på læberne - især på polterabender. Sæt fart på, tag svingene og se hvem der krydser målstregen først. Der er altid fart over feltet i Wilt

Afholder du dit næste arrangement i Wilt som børnefødselsdag, har vi 3 pakker indeholdende en børnemenu til hvert barn. Efter børnene er udmattede og trætte, men samtidig har haft en god oplevelse, kan børnene nye måltidet og bevare fødselsdagsstemningen. Her kan der også være rig mulighed for at åbne gaver, synge fødselsdagssange og hygge. Du kan se pakkerne til børnefødselsdag her

Afholder du dit næste arrangement i Wilt som blå mandagkan det klart anbefales at vælge pakkeløsningen som level 3 – extreme, hvor hver person får en sandwich i pausen mellem aktiviteterne. Dette er en god måde at holde humøret oppe og skabe en hyggestemning i pauserne. Det er altid godt med noget godt til ganen. Du kan se pakkerne til blå mandag her

Afsluttende

Med disse gode råd er du nu klar til at afholde dit næste arrangement i Wilt – hvad enten det er polterabend, børnefødselsdag, firmaarrangement eller blå mandag. 

Er det polterabend du skal afholde næste gang, er det vigtigt, at humøret til arrangementet holdes oppe, og at I får en sjov oplevelse. Her handler det om at vælge så mange aktiviteter så muligt for at få en sjov og vild oplevelse i Wilt

Er det firmaarrangement I skal afholde, gælder det også om at holde humøret højt her, og her kan I med fordel vælge hold-aktiviteter med mad i pauserne, så I kan blive rystet godt sammen. 

Byder dit næste arrangement på enten blå mandag eller børnefødselsdag, handler det om at give børnene mange aktiviteter for at få en god oplevelse sammen. Når børnene bliver udmattede og har haft det vildt, kan børnene i fællesskab nyde en god børnemenu i pauserne. 

Efter at have læst dette blogindlæg, burde du have en klar plan for, hvordan du skal planlægge dit næste arrangement – du ved om det skal være blå mandag eller børnefødselsdag, du kender antallet af inviterede gæster, du ved lige præcis hvilken pakke du skal vælge, og hvad den skal indeholde! Du kan med andre ord få skræddersyet lige præcis den pakke, du ønsker her i Wilt. 

Er du stadig i tvivl eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os – vi er altid klar til at hjælp dig i Wilt. Derudover er du velkommen til at tage et kig på vores andre blogindlæg for at lære endnu mere. Du kan læse om top 5 aktiviteter i Wilt og hvordan du sammensætter dit næste arrangement i Wilt

Ønsker du at læse mere om lige præcis dét arrangement, du ønsker at afholde, så har vi også artikler rettet til det. Du kan læse mere om 5 idéer til den perfekte børnefødselsdag, 5 idéer til det næste firmaarrangement og guide til at sammensætte den fedeste blå mandag i Wilt

Er du klar til at afholde et vildt arrangement i Wilt. Ses vi til din næste polterabend eller blå mandag? 

Du kan booke dit næste arrangement her

undefined

 

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!