Skip to the content

Tilbage

5 idéer til den perfekte børnefødselsdag

Skal du afholde en børnefødselsdag og leder du efter en vild oplevelse at give til børnene? Så har du fundet det rette sted – nemlig Wilt.dk. Vi har spænende pakker, hvor børnene kan prøve en masse aktiviteter på fødselsdagen. Efter børnene er udmattede og trætte, men samtidig har haft en god oplevelse, kan børnene nye måltidet inkluderet i pakkerne. Her kan der også være rig mulighed for at åbne gaver, synge fødselsdagssange og hygge for at bevare fødselsdagsstemningen.

I Wilt har vi rigtig mange aktiviteter og der er mulighed for at kombinere disse forskelligt. I denne forbindelse har vi forskellige priser afhængig af, hvor lang tid arrangementet skal strække sig over, antal gæster og antal ønskede aktiviteter til fødselsdagen. Du kan danne dig et overblik over vores fødselsdagspakker i Aalborg her og fødselsdagspakkerne i Svendborg her

I dette blogindlæg ”5 idéer til den perfekte børnefødselsdag” vil vi give dig 5 gode idéer til den perfekte børnefødselsdag, som du kan tage i betragtning inden du booker din næste børnefødselsdag. Efter du har læst blogindlægget, vil du forhåbentligt være i stand til at vælge dén pakke, der matcher dit behov til den kommende fødselsdag i Wilt. 

De 5 gode idéer er altså, at du skal vælge de rette aktiviteter, du bør overveje varigheden af børnefødselsdagen og overveje gæstelisten, huske dit kamera og booke i god tid. Læs mere om disse gode idéer nedenfor. 

1. Vælg de rette aktiviteter til din børnefødselsdag i Wilt

Skal børnene have en uforglemmelig dag i Wilt? Så er det vigtigt at vælge de rette aktiviteter. Vores fødselsdagspakker er inddelt i 3 pakker, hvor der kan vælges mellem 2, 4 eller 6 aktiviteter i den enkelte fødselsdagspakke. Derfor handler det om at vælge de aktiviteter, der passer til den fødselsdag du vil afholde og til de gæster du vil invitere. 

Børnefødselsdag i Wilt Aalborg i Nordjylland

Wilt Aalborg i Nordjylland kan barnet invitere sine venner med og få en vild og uforglemmelig oplevelse!

Vi har masser af børnevenlige aktiviteter som både kan give sved på panden, en hyggelig stemning og ikke mindst en vild oplevelse! Det er forskelligt hvilke aktiviteter du kan vælge mellem afhængig af om du afholder fødselsdag i Aalborg eller Svendborg. 

Wilt Aalborg i Nordjylland kan du vælge mellem Rodeotyr, Wipe-Out, Sumokamp, Lokumsræs, Segboards, Fodbold, Basket og Hockey. Børnefødselsdage i Wilt Aalborg i Nordjylland er rettet til børn fra 5 år til 12 år, med minimum 8 personer (uden for fast åbningstid) og det er muligt at prøve de samme aktiviteter flere gange. 

Du kan danne dig et overblik over vores aktiviteter i Wilt Aalborg i Nordjylland her.

Børnefødselsdag i Wilt Svendborg på Fyn

Wilt Svendborg på Fyn er der lidt et andet udvalg af aktiviteter. Fødselsdagsarrangementet afholdes i vores Trampolinpark i Wilt Svendborg på Fyn, hvor du kan vælge mellem Trampolinpark, Rodeotyr, Wipe-Out, Sumokamp, Segboards og Multibane. På vores Multibane er det muligt at prøve forskellige aktiviteter som fodbold, basket, segboards og hockey. 

I vores Trampolinpark i Wilt Svendborg på Fyn tilbyder vi trampoliner, hvor børnene kan hoppe på trampolinerne. 

Du kan danne dig et overblik over vores aktiviteter i Wilt Svendborg på Fyn her

Vores Trampolinpark byder på masser af sjov og vild aktivitet, hvor børnene kan hoppe på vores trampoliner på kryds og tværs. 

I ovenstående video ses Trampolinpark i Wilt Svendborg på Fyn. 

 Valg af aktiviteter

Hvilke aktiviteter skal du så vælge til din fødselsdag? 

Det er en god idé at fordele aktiviteterne på den måde, at der både er holdaktiviteter og individuelle dyster. Det kan for eksempel være, at du vælger pakke 1 indeholdende 2 aktiviteter og I er 10 personer. I dette tilfælde kan den ene aktivitet enten være FodboldHockey eller Basket – altså hvor børnene er delt op i hold og spiller 5 mod 5. Den anden aktivitet kan eksempelvis være enten Sumokamp eller Lokumsræs, hvor børnene dyster individuelt mod hinanden. En anden kombination kunne være Rodeotyr og Wipe-Out.

Du kan længere nede i artiklen under punkt 3 ”Antallet af gæster til børnefødselsdagen i Wilt” læse hvilken betydning antallet af gæster til børnefødselsdagen har af betydning for dit valg af aktiviteter.

Du kan se hvad sumokamp er i nedenstående video. 

Sumokamp er den klassiske aktivitet, hvor alle kan være med. Iført de store Sumodragter kan kmapen tages op mod dine bekendte. Helt forsvarlig kæmpes der i Wilts arena, hvor de øvrige deltagere hepper mens de venter på deres kamp.

I ovenstående video ses Sumokamp i Wilt i aktion. 

Ønsker du en aktiv fødselsdagsfest i Wilt Svendborg? Særligt for Wilt i Svendborg kan det være fordelagtigt at vælge vores Multibane og spille både fodbold, hockey og basket. 

For at få en fed variant af denne aktive fødselsdagsfest, så kan det klart anbefales at tage et kig i vores Trampolinpark, hvor de kan hoppe på vores trampoliner. Her vil børnene være garanteret en aktiv dag med sved på panden og smil på læben. 

Du kan se mere om Trampolinpark i videoen længere oppe på siden.

Ønsker du at afholde din næste børnefødselsdag i Wilt, skal du huske at booke i god tid så du kan afholde det arrangement, du ønsker, på det ønskede tidspunkt. Vi afholder udover børnefødselsdag også polterabend,firmaarrangement og blå mandag og derfor skal du sikre dig, at du kan få det ønskede tidspunkt. 

Du kan booke fødselsdag i Wilt Aalborg her. Du kan booke fødselsdag i Wilt Svendborg her 

2. Varigheden af børnefødselsdagen i Wilt

Det er en god idé at overveje, hvor lang tid fødselsdagsfesten skal vare. Det er vigtigt, fordi det har betydning for, hvor mange aktiviteter den enkelte fødselsdagspakke indeholder. 

Vores fødselsdagspakker er inddelt i 3 pakker (pakke 1, pakke 2 og pakke 3). Pakke 1 er kortest og pakke 3 er længest. Pakke 1 indeholder færrest aktiviteter, mens pakke 3 indeholder flest aktiviteter. 

Jo længere fødselsdagsfesten er, jo flere aktiviteter kan I nå at prøve.  

Derfor er det en god idé, at jo flere personer I er til fødselsdagen, jo længere bør arrangementet også være. På denne måde når I flere aktiviteter. Dette betyder at pakke 3 vil være den oplagte pakke til en større fødselsdagsfest. 

Du kan danne dig et overblik over fødselsdagspakkerne i Wilt Aalborg i Nordjylland her

Du kan danne dig et overblik over fødselsdagspakkerne i Wilt Svendborg på Fyn her

3. Gæstelisten til børnefødselsdagen i Wilt

Antallet af gæster

Det er en god idé at overveje antallet af gæster til børnefødselsdagen. Dette punkt hænger nemlig sammen med øvrige ovenstående punkter, da det kan være en god idé at vælge enten pakke 2 eller pakke 3 ved et større antal gæster. Dette hænger sammen med, at børnene kan nå flere aktiviteter, fordi at fødselsdagen strækker sig over længere tid og på denne måde kan børnene nå flere ture frem for at meget af tiden går med at vente på deres tur i den enkelte aktivitet. 

Vælges vores Rodeotyr eller Sumokamp er det ikke alle børnene, der kan prøve aktiviteten på én gang. Disse er aktiviteter, der skal prøves på skift, mens resten af børnene står og hepper og får et godt grin af de dystende børn til det er deres tur. Er der mange gæster i til en kort børnefødselsdag, er det begrænset hvor mange ture børnene kan nå at prøve. Vælges der omvendt et længere arrangement kan børnene få længere og flere omgange i aktiviteterne, hvor de har længere tid til at slå hinandens rekorder.

Du kan se mere om vores Rodeotyr i nedenstående video. 

Rodeotyren er den klassiske og super sjove aktivitet til enhver anledning. Tør du tage kampen op? Rodeotyren vil med forskellige sværhedsgrader forsøge, at kaste dig af. Alt i mens de øvrige fra børnefødselsdagen hepper fra sidelinjen inden det om lidt er deres tur.

I ovenstående video ses vores Utæmmede Rodeotyr i aktion. 

 Gæstelisten

Udover antallet af gæster til børnefødselsdagen i Wilt, kan det også være en god idé at overveje, hvem du vil invitere til fødselsdagen – hvem skal du dele denne gode oplevelse med? Gæstelisten har stor betydning for fødselsdagen. Gæsterne du vil invitere, skal være nogle du kender, f.eks. dine skolekammerater – uanset om det er piger og/eller drenge. Det kan også være dine gode venner du kender andre steder fra, f.eks. fra dine fritidsinteresser eller venner fra andre skoler. Men du bør også have i baghovedet, at gæsterne udover at kende dig, også bør kende de andre gæster. Med andre ord er det en god idé, at alle kender hinanden – på denne måde kan I hygge jer sammen på kryds og tværs. 

Når gæstelisten er lavet, kan du eventuelt på forhånd opdele gæsterne i hold, så I er klar til at kæmpe mod hinanden. Du kender dine venners stærke og svage sider og på denne måde kan du sammensætte to lige stærke hold. Om det skal være drengene mod pigerne, de store mod de små eller de stærkere mod de svagere, er helt op til dig! På denne måde er I godt forberedte til når I møder op – uanset om det er  FodboldHockey eller Basket eller en helt anden aktivitet. 

4. Husk dit kamera til børnefødselsdagen i Wilt

Når du afholder børnefødselsdag i Wilt, skal du ikke tænke på at holde øje med børnene, føre dem gennem aktiviteterne, rydde op efter dem eller i øvrigt bekymre dig for at de får en god dag – nej, du kan læne dig tilbage, nyde barnets glæde og det eneste du skal gøre, er at sikre dig dette øjeblik med dit kamera. 

I Wilt har vi Gameleaders, som vil tage godt imod gæsterne til børnefødselsdagen og være vært gennem hele dagen. Gameleaderen vil føre børnene gennem aktiviteterne, holde dem under opsyn og være dommer i de forskellige aktiviteter. 

Derfor er det en rigtig god idé at huske dit kamera for at tage billeder af børnene til fødselsdagen mens de har de sjovt – i Wilt er du garanteret billeder med smil og glæde på billederne, som kan gemmes som et godt minde fra den uforglemmelige oplevelse. Det vil være sjove billeder, som børnene kan kigge tilbage på og genskabe smilet fra oplevelsen ved at huske tilbage på øjeblikket. Du kan sikre dig helt usædvanlige billeder af børnene på enten vores Rodeotyr eller Sumokamp – eller et billede på lokummet i vores Lokumsræs.

Du kan se hvad lokumsræs er i nedenstående video. 

Lokumsræs er et SKIDESKÆGT input til enhver lejlighed. På de elektriske lokummer konkurreres der hold mod hold. Den kringlede bane kan kun gennemføres med tungen lige i munden, samarbejde og et lille touch af mod.

I ovenstående video ses vores skideskægge Lokumsræs i aktion. 

5. Book din børnefødselsdag i Wilt i god tid! 

Nu er alle de praktiske ting afklaret, men der mangler kun én vigtig ting mere. Det drejer sig om bookningen børnefødselsdagen. 

Ønsker du at afholde din næste børnefødselsdag i Wilt, skal du huske at booke i god tid så du kan afholde det arrangement, du ønsker, på det ønskede tidspunkt. Vi afholder udover børnefødselsdag også polterabend,firmaarrangement og blå mandag og derfor skal du sikre dig, at du kan få det ønskede tidspunkt – det ville være ærgerligt, hvis din det tidspunkt du ønsker at afholde børnefødselsdag på overlapper et andet arrangement i Wilt. 

Skal bookningen allerede ske i dag? Sæt kryds i kalenderen allerede i dag! 

Du kan booke børnefødselsdagen i Aalborg her.

Du kan booke børnefødselsdagen i Svendborg her.

Afsluttende

Med disse gode idéer er du nu klar til at afholde børnefødselsdag i Wilt. 

Efter at have læst dette blogindlæg, burde du have en klar plan for, hvordan du skal planlægge din næste børnefødselsdag – du kender antallet af inviterede gæster, du ved lige præcis hvilken pakke du skal vælge og hvilke aktiviteter den skal indeholde! Du kan med andre ord få skræddersyet lige præcis den pakke, du ønsker her i Wilt. Du har selvfølgelig også tænkt dig at booke arrangementet i god tid så nødig skulle opstå den situation, at et andet polterabendfirmaarrangement eller blå mandag står i vejen for, at du kan afholde den bedste fødselsdagsfest i Wilt. 

Er du stadig i tvivl eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os – vi er altid klar til at hjælp dig i Wilt. Derudover er du velkommen til at tage et kig på vores andre blogindlæg for at lære endnu mere. 

Er du klar til at afholde en vild, uforglemmelig og perfekt børnefødselsdag i Wilt? Book børnefødselsdagen i Aalborg eller Svendborg nu på Wilt.dk

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!