Skip to the content

Tilbage
undefined
Pr. person fra kr. 200,-

Voksenfødselsdag 

Er det på tide at fejre din eller din bekendtes fødselsdag? Så hold jeres voksenfødselsdag i Wilt på Fyn. Her har vi aktiviteter til alle aldre og til alle niveauer, om I så fejrer 20-års eller 50-års fødselsdag. Vi byder på alt lige fra bumperfodbold, rodetyr og go-kart til paintball, så her er ingen grund til ikke at råbe hurra.

Vælg en af nedenstånde pakker eller sammensat jeres egen pakke ud fra vores brede udvalg af aktiviteter. Husk at I altid er velkommen til at ringe ind til os for gode råd og vejledning!

Voksenfødselsdag - Pakke 1

- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Menneskelig bordfodbold

kr. 200,- pr. person / Total tid: ca. 2,5 time

Voksenfødselsdag - Pakke 2

- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Lokumsræs
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Promille-spil

kr. 350,- pr. person / Total tid: ca. 2,5 time

Voksenfødselsdag - Pakke 3

- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 15 min. Pause i Caféen
- 60 min. Teambuilding
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Menneskelig bordfodbold
- 30 min. Lokumsræs
- 30 min. Rodeotyr

kr. 500,- pr. person / Total tid: ca. 4 timer

Praktisk info om Jeres arrangement

Online booking af voksenfødselsdag
I kan allerede booke jeres arrangement igennem vores onlinebooking. Det eneste krav vi stiller er at I booker for minimum 4 personer. Under jeres besøg i Wilt, vil vores Game Leaders tage imod jer og sørge for at fødselaren og de pågældende gæster får en fantastisk dag. Under både go-kart, paintball og vores rodeotyr, vil vores Game Leaders sætte jer ind i sikkerhedsreglerne.

 

Gratis benyttelse af bad og omklædning
En god omgang bumperfodbold eller en spændende kamp i paintball, kan godt give sved på panden. Vi tilbyder dog hele selskabet gratis omklædning og bad, så I kan give den max gas under jeres voksenfødselsdag.

 

Muligheden for at slukke tørsten
Har I prøvet kræfter med rodeotyren eller trænger blot til noget afslapning efter go-kart? Så er vores cafeområde det helt rigtige sted. Her tilbyder vi hyggelige omgivelser med mulighed for køb af drikkelse og snacks. Mod forudbestilling kan vi også anbefale vores lækre sandwich eller buffet på The Grill.

Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke

 

Slut dagen af
Blev fødselaren vinderen af bumperfodbold eller måtte han se sig slået af vores rodeotyr? I kan på vores vinderpodie få taget et sejrsbillede til at huske oplevelsen. Hvis I ikke mener fødselsdagen skal stoppe her kan I ringe til os og så kan I blive sendt videre i Svendborg natteliv. Her tilbyder vi bordpakker på både Up Bar og Crazy Daisy.