Skip to the content

undefined
Pr. person fra kr. 200,-

Tøsetur

Tour de Girls er et arrangement, pakket med oplevelser for enhver smag. Om I søger en tøsetur i hyggelige omgivelser eller en dag fyldt med adrenalin så kan I opleve alt dette samlet på et sted. I kan vise hvem der har armen skruet rigtig på i bowling, give veninder kamp til stregen i lokumsræs eller se hvem der kan tæmme vores rodeotyr. 

Vælg en af nedenstånde pakker eller sammensat jeres egen pakke ud fra vores brede udvalg af aktiviteter. Husk at I altid er velkommen til at ringe ind til os for gode råd og vejledning!

Tøsetur - Pakke 1

- 30 min. Promille-spil
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Lokumsræs

kr. 200,- pr. person / Total tid: ca. 1,5 time

Tøsetur - Pakke 2

- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Lokumsræs
- 30 min. Wipe-Out
- 30 min. Sumokamp

kr. 350,- pr. person / Total tid: ca. 3 timer

Tøsetur - Pakke 3

- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Trampolin Dodgeball
- 30 min. Lokumsræs
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Promille-spil
- 30 min. Rodeotyr

kr. 500,- pr. person / Total tid: ca. 3,5 time

Praktisk info om Jeres arrangement

Gå direkte til online booking
Igennem vores onlinebooking kan I allerede bestille jeres Tour de Girls, dog skal man som minimum booke for 4 personer. I vores center vil vi give jer, den bedste oplevelse og derfor vil der under jeres arrangement være en energiskabende og festlig Game Leader til at sætte jer ind i aktiviteterne og den pågældende sikkerhed. Hvis I vil prøve kræfter med rodeotyren, vil Game Leaderen være til stede under hele aktiviteten.

 

Omklædning og badefaciliteter
Efter en tøsetur i Wilt, vil vi gerne sikre os at I kommer bedst muligt videre. Derfor giver vi jer muligheden for gratis bad og omklædning. Så er der ingen grund til ikke at give den gas med hverken bowling, lokumsræs, bumperfodbold eller rodeotyr.

 

Sluk tørsten eller nyd en snack.
Efter et lokumsræs eller en målrig kamp i bumperfodbold kan det være på tide at få pulsen ned. Her byder vores cafeområde på både afslapning samt mulighed for køb af snacks og drikkelse. Her kan der købes alt til den lille sult og det meste til den tørre hals, samtidig kan der mod forudbestilling bestilles enten sandwich eller grillbuffet på The Grill.  Under jeres bowling, vil der dog hele tiden være mulighed for køb af drikkelse og snacks.

Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

 

Book et bord i byen
Hvorfor lade turen ende her? Hvis I ringer til os, så kan vi sørge for at arrangere jeres ”Girls Night Out” i Svendborg med bordpakke til enten Up Bar eller Crazy Daisy. Dette kræver blot 10 minutters gang fra Wilt, eller at I giver os besked om at ringe efter en taxa.