Skip to the content

undefined
Pr. person fra kr. 200,-

Teambuilding

At ryste sammen er vigtigt og derfor har vi samlet alle samarbejdsaktiviteter på et sted i vores teambuilding-pakke! Vi vil gerne udfordre jer og give jer et bedre sammenhold og derfor håber vi at se et team der går ind for ”En for alle, og alle for en”. Vi glæder os til at ryste jer sammen i Wilt på Fyn til en omgang teambuilding.

Vælg en af nedenstånde pakker eller sammensat jeres egen pakke ud fra vores brede udvalg af aktiviteter. Husk at I altid er velkommen til at ringe ind til os for gode råd og vejledning!

Teambuilding - Pakke 1

- 60 min. Teambuilding
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Menneskelig bordfodbold

kr. 200,- pr. person / Total tid: ca. 2 timer

Teambuilding - Pakke 2

- 60 min. Teambuilding
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Lokumsræs
- 30 min. Promille-spil

kr. 350,- pr. person / Total tid: ca. 2,5 time

Teambuilding - Pakke 3

- 60 min. Teambuilding
- 15 min. Pause i Caféen
- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Promille-spil
- 30 min. Lokumsræs

kr. 500,- pr. person / Total tid: ca. 3,5 time

Praktisk info om Jeres arrangement

Book jeres teambuilding online
Ved brug af vores onlinebooking kan I allerede nu bestille jeres arrangement Her skal man dog som minimum booke for 4 personer. Under jeres besøg i Wilt, vil I blive mødt af vores erfarne og energiskabende Game Leaders. Her vil I blive sat ind i sikkerheden, målet ved samarbejdsøvelsen og selvfølgelig vores garanti for at blive rystet sammen. 

 

Omklædning og badefaciliteter
Vi vil gerne ryste sammen på jeres team, men vi vil også gerne tilbyde jer gratis omklædning og bad. Så er der nemlig ingen grund til at holde sig tilbage under arrangementet.

 

Cafeområdet byder på lidt af hvert
Nu kan det være på tide at få pulsen ned og det kan gøres i vores cafeområde. Wilt byder nemlig ikke kun på sammenhold og samarbejde, vi tilbyder også snacks, drikkelse og mod forudbestilling vores lækre sandwich. Hvis I for alvor er blevet sultne, kan vi mod forudbestilling også sende jer direkte videre på The Grill til en lækker buffet.

Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

 

Nu er I alle vindere
Jeres teambuilding er nu forbi og efter deltagelse i vores aktiviteter har I fået et bedre sammenhold og lært at samarbejde. Så lad os bare sige, I alle er vindere. Så derfor stiller vi vores vinderpodie til rådighed, så vi kan få taget et billede af en succesfuld ryste sammen oplevelse.