Skip to the content

undefined
I alt (op til 150 prs.) fra kr. 10.000,-

Store selskaber

Skal I aktivere mange på én gang med sjove, hyggelige eller vilde aktiviteter er Wilt helt sikkert det oplagte sted, når I skal på tur med firmaet, institutionen, klassen eller holdet. Vi har aktiviteter for alle lige fra lokumsræs og bowling til paintball og go-kart, så ingen i selskabet vil kede sig. Uanset om I er 25, 50, 100 eller endnu flere personer, som skal underholdes, vil vi planlægge et aktivitetsprogram til jer som I sent vil glemme.

 

Vælg en af nedenstånde pakker eller sammensat jeres egen pakke ud fra vores brede udvalg af aktiviteter. Husk at I altid er velkommen til at ringe ind til os for gode råd og vejledning!

25-50 personer

Med denne pakke skræddersyer vi et program til jer spækket med aktiviteter, som passer lige jeres deltagere!
Arrangementet varer typisk 2 timer, hvor I vil være delt ud på aktiviteterne i 2-3 hold.
Kontakt os og hør meget mere om, hvad vi kan gøre for jer.

kr. 10.000,- i alt

50-100 personer

Denne løsning sikre, at selvom I er mange afsted, ikke kommer til at mangle noget. Vi sørger for at planlægge det hele for jer så alt klapper, når I besøger os.
Arrangementet varer typisk 2 timer, hvor I vil være delt ud på aktiviteterne i 4-5 hold.
Kontakt os og lad os vide hvordan vi kan hjælpe jer.

kr. 17.500,- i alt

100-150 personer

Overlad arrangementet trygt til os - I kan være helt op til 150 personer ad gangen og vi planlægger hver en detalje uden at spare på aktiviteterne.
Arrangementet varer typisk 2 timer, hvor I vil være delt ud på aktiviteterne i 6-7 hold.
Kontakt os og hør mere om de mange muligheder.

kr. 25.000,- i alt

Praktisk info om Jeres arrangement

Fang os på mail eller telefon
Er I mange personer på skolen, som skal afsted anbefaler vi, at I ringer eller skriver ind til os, så vi i fællesskab kan sammensætte det mest optimale program til jer. Alternativt kan I benytte jer af vores online booking, hvor I efter at have godkendt bookingen vil modtage en bekræftelse på mail, hvor aktiviteterne - fx paintball, go-kart, bowling mv. - vil stå samt tidspunktet for hver enkel aktivitet.

 

Omklædning og badefaciliteter
Er det sådan, at I efter jeres aktiviteter har brug for et bad stiller vi bade- og omklædningsrum gratis til rådighed, så I ikke behøver at vælge nogen aktiviteter fra på grund af at de er fysisk krævende - fx bumperfodbold og paintball. Derudover har vi garderobe, hvor I kan låse jeres ting ind i skabe.

 

Når I bliver sultne og tørstige
Under institutionsturen kan I, når I har tid til at tage en slapper i vores café også købe snacks og drikkelse. Her kan der købes chips, sodavand, øl, vand, shots m.m. Samtidig kan der bestilles mad såsom sandwich samt bookes grillbuffet på The Grill. Dette bør dog ske før arrangementets afvikling.

Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

Skal I spille paintball og mangler flere paintballkugler under aktiviteten kan disse tilkøbes af jeres Game Leader ude ved paintballbanen.