Skip to the content

Tilbage
undefined
Pr. person fra kr. 200,-

Polterabend for mænd

Gør klar til den absolut mest gennemførte, ultimative og helt unikke Polterabend. Med aktiviteter lige fra Paintball til Rodeotyr er forudsætningen til en dag for kammeraten, kollegaen, familiemedlemmet med mere sat! Med en Polterabend i Wilt er der rigeligt, at tale og grine over, dagen derpå.

Vælg en af nedenstånde pakker eller sammensat jeres egen pakke ud fra vores brede udvalg af aktiviteter. Husk at I altid er velkommen til at ringe ind til os for gode råd og vejledning!

Polterabend for mænd - Pakke 1

- 60 min. Bumperfodbold
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Sumokamp

kr. 200,- pr. person / Total tid: ca. 2 timer

Polterabend for mænd - Pakke 2

- 60 min. Bumperfodbold
- 15 min. Pause i Caféen
- 60 min. Paintball
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Rodeotyr

kr. 350,- pr. person / Total tid: ca. 3 timer

Polterabend for mænd - Pakke 3

- 60 min. Paintball
- 15 min. Pause i Caféen
- 60 min. Bumperfodbold
- 15 min. Pause i Caféen
- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 30 min. Wipe-Out

kr. 500,- pr. person / Total tid: ca. 4 timer

Praktisk info om Jeres arrangement

Spring direkte til online booking
Ved online booking af jeres julefrokost, skal man som minimum booke for 4 personer. Her kan I selv vælge en af vores pakker, eller sammensætte jeres egne zoner. Når I ankommer til vores center, vil I blive modtaget af vores energibomber også kaldt Game Leaders. De vil være til stede for at sætte jer ind i aktiviteterne og sikre sikkerheden i blandt andet go-kart og paintball.

 

Gratis badefaciliteter
Vi vil selvfølgelig gerne have jer hele dagen, men hvis I skal videre til et andet arrangement så tilbyder vi gratis omklædning og bad. Så kan I nemlig give den fuld gas under både lokumsræs og bumperfodbold uden at tænke på om pulsen bliver for høj.

 

Snacks og snaps
Under arrangement kan I under pauserne benytte vores cafeområde til køb af snacks og drikkelse. Her kan der bl.a. købes chips, vand, øl, og shots. Mod forudbestilling kan vi også servere vores lækre sandwich eller booke en grillbuffet til jer på The Grill. I vores cafeområde er der også mulighed for et billede på vinderpodiet, så den endelige vinder i henholdsvis bumperfodbold, go-kart, lokumsræs og paintball kan kåres.

Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke. Hertil gør vi opmærksomme på at synligt alkoholpåvirkede personer ikke må deltage i aktiviteterne