Skip to the content


undefined
Pr. person fra kr. 200,-

Paintball 

Skal vi se hvem der er de rigtige krigere? Find jeres indre soldat frem og udfordre dine venner, familie, kollegaer eller jagt den udklædte gom til Polterabend. På Wilts store indendørs bane pumper adrenalinen hurtigt i kroppen, når musikken runger i den gamle, rå fabrikshal.

Vælg en af nedenstånde pakker eller sammensat jeres egen pakke ud fra vores brede udvalg af aktiviteter. Husk at I altid er velkommen til at ringe ind til os for gode råd og vejledning!

Paintball - Pakke 1

- 90 min. paintball
- 50 kugler pr. person

kr. 200,- pr. person / Total tid: ca. 1,5 time

Paintball - Pakke 2

- 120 min. Paintball
- 150 kugler pr. person

kr. 300,- pr. person / Total tid: ca. 2 timer

Paintball - Pakke 3

- 120 min. Paintball
- Ubegrænset kugler

kr. 400,- pr. person / ca. 2 timer

Praktisk info om Jeres arrangement

Booking
Ønsker du at booke et Paintballarrangement i Wilt? For booking skal du enten kontakte os via mail eller mobil. Her vil der også kunne besvares eventuelle spørgsmål og arrangementet kan her bookes, som ønsket

 

Sved på panden? Vi gi’r et bad
Efter en rigtig gang Paintball kan der godt være kommet sved på panden. Derfor tilbyder vi jer gratis omklædning og bad. Så er der er ingen grund til at være tilbageholdende for hverken paintball, rodeotyren eller bumperfodbold.

 

Uden mad og drikke, duer helten ikke
Efter en kamp i bumperfodbold eller et ræs go-kart er det på tide at få pulsen ned. Her kan man nyde godt af vores cafeområde, hvor der serveres alt til en god omgang mandehørm, om det så er chips, bajere eller shots. I kan også med vores anbefaling nyde godt af vores lækre sandwich, mod forudbestilling.

Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke. Hertil gør vi opmærksomme på at synligt alkoholpåvirkede personer ikke må deltage i aktiviteterne.

 

Book et bord i byen
Nu er I blevet varmet op, så hvorfor stoppe her? Hvis I ringer til os, kan vi sørge for at få sendt jer ud i Svendborgs natteliv med bordpakke til enten Crazy Daisy eller Up Bar. Hertil kan vi ved besked ringe efter taxa, ellers er der kun 10 minuntters gang fra Wilt og så kan I fortsætte, med at give den gas.