Skip to the content

undefined
Pr. person fra kr. 200,-

Klassefest

Klassefester skal fejres med et brag og her er Wilt på Fyn er det oplagte sted for dig og din klasse. I har energien og vi har aktiviteterne, så hvorfor ikke udfordre klassekammeraterne til kamp på vores rodeotyr, vise hvem der kan trykke pedalen i bund ved go-kart, lave en strike i bowling og så slutte af med en finalekamp i bumperfodbold? 

Vælg en af nedenstånde pakker eller sammensat jeres egen pakke ud fra vores brede udvalg af aktiviteter. Husk at I altid er velkommen til at ringe ind til os for gode råd og vejledning!

Klassefest - Pakke 1

- 30 min. Wipe-Out
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Menneskelig bordfodbold
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Lokumsræs

kr. 200,- pr. person / Total tid: ca. 2 timer

Klassefest - Pakke 2

- 60 min. Bumperfodbold
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Lokumsræs
- 30 min. Wipe-Out
- 30 min. Rodeotyr

kr. 350,- pr. person / Total tid: ca. 3 timer

Klassefest - Pakke 3

- 60 min. Bumperfodbold
- 15 min. Pause i Caféen
- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Lokumsræs
- 30 min. Menneskelig bordfodbold
- 30 min. Wipe-Out

kr. 500,- pr. person / Total tid: ca. 4 timer

Praktisk info om Jeres arrangement

Book jeres arrangement online
Er i klar på at besøge os? Så kan jeres sidste skoledag allerede bookes online, her skal man dog som minimum booke for 4 personer. Til at pifte stemningen op, vil vores Game Leaders være på plettet under hele arrangementet som vil sætte jer ind i de forskellige aktiviteter og sørge for at I får den bedste dag. Under de lidt vildere aktiviteter såsom go-kart og vores rodeotyr, vil vores Game Leaders gennemgå sikkerhedsreglerne samt være der under hele deltagelsen.

 

Bad og omklædningsfaciliteter
Efter en tur i Wilt er der nok kommet lidt sved på panden. Derfor tilbyder vi gratis benyttelse af vores bade og omklædningsfaciliteter. Her kan I få håret sat og det flotte tøj på, så I kan komme videre med jeres sidste skoledag. Så er der  altså ingen dårlige undskyldninger til ikke at give den gas i hverken bumperfodbold eller bowling.

 

Mad og drikke
Var kampen i bumperfodbold lidt for hård? Så er det godt at der under arrangementet vil afholdes små pauser til at få slukket tørsten og stillet sulten. I vores cafeområde kan I købe diverse snacks og drikkelse. Man kan også mod forudbestilling bestille vores lækre sandwich. Hvis I alligevel er nede og vælte kegler i bowling, så kan vi også tilbyde grillbuffet på The Grill.

Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

 

Hvem løb med sejren?
Hvem havde den hurtigste tid i Go-kart? Hvem fik rekorden på vores rodeotyr? I kan nu få afgjort hvem der blev vinderen! Vi stiller vores vinderpodie til rådighed og tager med glæde et sejrsbillede af vinderne såvel som hele klassen.