Skip to the content

undefined
Pr. person fra kr. 200,-

Julefrokost

Julemanden kom tidligt i år og han har samlet alle topaktiviteterne til jer i Wilt på Fyn. Vi giver jer garanti for en dag fyldt med grin og godt humør, uanset om du er med firmaet, venner eller familien afsted. Vi ser frem til at give jer en dag I sent vil glemme i Wilt på Fyn.

Vælg en af nedenstånde pakker eller sammensat jeres egen pakke ud fra vores brede udvalg af aktiviteter. Husk at I altid er velkommen til at ringe ind til os for gode råd og vejledning!

Julefrokost - Pakke 1

- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Menneskelig bordfodbold

kr. 200,- pr. person / Total tid: ca. 2 timer

Julefrokost - Pakke 2

- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Lokumsræs
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Promille-spil

kr. 350,- pr. person / Total tid: ca. 2,5 time

Julefrokost - Pakke 3

- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 15 min. Pause i Caféen
- 60 min. Teambuilding
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Menneskelig bordfodbold
- 30 min. Lokumsræs
- 30 min. Rodeotyr

kr. 500,- pr. person / Total tid: ca. 4 timer

Praktisk info om Jeres arrangement

Spring direkte til online booking

Ved online booking af jeres julefrokost, skal man som minimum booke for 4 personer. Her kan I selv vælge en af vores pakker, eller sammensætte jeres egne zoner. Når I ankommer til vores center, vil I blive modtaget af vores energibomber også kaldt Game Leaders. De vil være til stede for at sætte jer ind i aktiviteterne og sikre sikkerheden i blandt andet go-kart og paintball.

 

Gratis badefaciliteter
Vi vil selvfølgelig gerne have jer hele dagen, men hvis I skal videre til et andet arrangement så tilbyder vi gratis omklædning og bad. Så kan I nemlig give den fuld gas under både lokumsræs og bumperfodbold uden at tænke på om pulsen bliver for høj.

 

Snacks og snaps
Under arrangement kan I under pauserne benytte vores cafeområde til køb af snacks og drikkelse. Her kan der bl.a. købes chips, vand, øl, og shots. Mod forudbestilling kan vi også servere vores lækre sandwich eller booke en grillbuffet til jer på The Grill. I vores cafeområde er der også mulighed for et billede på vinderpodiet, så den endelige vinder i henholdsvis bumperfodbold, go-kart, lokumsræs og paintball kan kåres.

Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke. Hertil gør vi opmærksomme på at synligt alkoholpåvirkede personer ikke må deltage i aktiviteterne

 

Book et bord i byen
Stemningen er i top, så hvorfor ikke danse videre ud i Svendborgs natteliv? Hvis I ringer til os, så kan vi sørge for at I kan fortsætte festen på enten Crazy Daisy eller Up Bar. Dette kræver blot 10 minutters gang fra Wilt, eller at I giver os besked om at ringe efter en taxa.