Skip to the content

undefined
Pr. person fra kr. 200,-

Herretur 

Skal vi se hvem der er de rigtige mænd? Så hold jeres herretur i Wilt på Fyn og tag manddomstesten op! En herretur skal være WILT og her har vi alt til enhver smag. Vi har go-kart til mænd med benzin i blodet og paintball til den skarpe skytte. Derudover kan I bevise jeres råstyrke på rodeotyren eller give hinanden kamp til stregen i bumperfodbold.

Vælg en af nedenstånde pakker eller sammensat jeres egen pakke ud fra vores brede udvalg af aktiviteter. Husk at I altid er velkommen til at ringe ind til os for gode råd og vejledning!

Herretur - Pakke 1

- 60 min. Bumperfodbold
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Sumokamp

kr. 200,- pr. person / Total tid: ca. 2 timer

Herretur - Pakke 2

- 60 min. Bumperfodbold
- 15 min. Pause i Caféen
- 60 min. Paintball
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Rodeotyr

kr. 350,- pr. person / Total tid: ca. 3 timer

Herretur - Pakke 3

- 60 min. Paintball
- 15 min. Pause i Caféen
- 60 min. Bumperfodbold
- 15 min. Pause i Caféen
- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 30 min. Wipe-Out

kr. 500,- pr. person / Total tid: ca. 4 timer

Praktisk info om Jeres arrangement

Book online nu
For at booke jeres manddomstest igennem vores onlinebooking skal man minimum booke for 4 personer. Der vil i centeret altid være Game Leaders til stede til at sætte jer ind i aktiviteter så I kan give den gas og udleve jeres indre drengerøv. Under både go-kart, paintball og rodeotyren vil der være Game Leader til stede under hele aktiviteten for at sørge for at gutterne bliver luftet under sikre omgivelser.

 

Sved på panden? Vi gi’r et bad
Efter en rigtig herretur kan der godt være kommet sved på panden. Derfor tilbyder vi jer gratis omklædning og bad. Så er der er ingen grund til at være tilbageholdende for hverken paintball, rodeotyren eller bumperfodbold.

 

Uden mad og drikke, duer helten ikke
Efter en kamp i bumperfodbold eller et ræs go-kart er det på tide at få pulsen ned. Her kan man nyde godt af vores cafeområde, hvor der serveres alt til en god omgang mandehørm, om det så er chips, bajere eller shots. I kan også med vores anbefaling nyde godt af vores lækre sandwich, mod forudbestilling.

Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke. Hertil gør vi opmærksomme på at synligt alkoholpåvirkede personer ikke må deltage i aktiviteterne.

 

Book et bord i byen
Nu er I blevet varmet op, så hvorfor stoppe her? Hvis I ringer til os, kan vi sørge for at få sendt jer ud i Svendborgs natteliv med bordpakke til enten Crazy Daisy eller Up Bar. Hertil kan vi ved besked ringe efter taxa, ellers er der kun 10 minuntters gang fra Wilt og så kan I fortsætte, med at give den gas.