Skip to the content

undefined
Pr. person fra kr. 200,-

Firmatur

Firmaarrangement i Wilt er den mest ultimative oplevelse, som I kan give jeres personale i firmaet. Vi glæder os til at se jer til en vild personalefest med kollegaerne i Wilt på Fyn

Vælg en af nedenstånde pakker eller sammensat jeres egen pakke ud fra vores brede udvalg af aktiviteter. Husk at I altid er velkommen til at ringe ind til os for gode råd og vejledning!

Firmatur - Pakke 1

- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Menneskelig bordfodbold

kr. 200,- pr. person / Total tid: ca. 2,5 time

Firmatur - Pakke 2

- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Lokumsræs
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Promille-spil

kr. 350,- pr. person / Total tid: ca. 2,5 time

Firmatur - Pakke 3

- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 15 min. Pause i Caféen
- 60 min. Teambuilding
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Menneskelig bordfodbold
- 30 min. Lokumsræs
- 30 min. Rodeotyr

kr. 500,- pr. person / Total tid: ca. 4 timer

Praktisk info om Jeres arrangement

Book firmaarrangementet online
Booking af firmaturen kan ske igennem vores onlinebooking, hvor man minimum skal booke for 4 personer. I centeret vil der altid være Game Leaders, som sikrer at I bliver guidet rundt, at sikkerheden er i top og ikke mindst at I har det max sjovt. I udvalgte aktiviteter bl.a. go-kart, paintball og rodeotyr vil der være en Game Leader til at instruere under hele aktiviteten.  

 

Gå i bad efter jeres firmatur
Når I er færdige med personalearrangementet vil der, for dem som har lyst, være gratis omklædning og badefaciliteter. Dette kan I især nyde godt af, da nogle af vores aktiviteter herunder bumperfodbold og paintball er temmelig sportspræget og det dermed er rart med et bad efterfølgende, hvis I skal videre ud og spise.

 

Vi har også mad, snacks og drikkelse
Til firmaarrangementet kan I, når I har pause med aktiviteterne købe snacks og drikkelse i vores café. Her kan der købes chips, sodavand, øl, vand, shots m.m. Mod forudbestilling kan der også købes mad såsom sandwich samt grillbuffet på The Grill.

Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

Skal I spille paintball og mangler flere paintballkugler under aktiviteten kan disse tilkøbes af jeres Game Leader ude ved paintballbanen.

 

Skal I have et bord i byen?
Ring ind til os og vi sørger for, at I i Svendborg natteliv får booket et bord, hvor I kan holde jer samlet og sikre en fortsat fed fest for jeres personale. Bordet vil blive booket på enten Crazy Daisy eller Up Bar, som ligger 10 minutters gang væk fra Wilt.