Skip to the content

undefined
Pr. person fra kr. 200,-

Familie-ACTION

Vi er klar til at tage imod alle familier, store som små. Hvis I er nogle rigtige legebørn, så er Wilt på Fyn det oplagte sted, for jeres familietur. Vi har aktiviteter for enhver smag, om du så vil trykke pedalen i bund i lokumsræs, prøve kræfter med vores rodeotyr, være en rigtig kriger i paintball eller blot lave en strike i bowling, så er vi stedet for jer.

Vælg en af nedenstånde pakker eller sammensat jeres egen pakke ud fra vores brede udvalg af aktiviteter. Husk at I altid er velkommen til at ringe ind til os for gode råd og vejledning!

Familieaktivitet - Pakke 1

- 30 min. Lokumsræs
- 30 min. Wipe-Out
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Rodeotyr

kr. 200,- pr. person / Total tid: ca. 2 timer

Familieaktivitet - Pakke 2

- 30 min. Lokumsræs
- 30 min. Wipe-Out
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Rodeotyr
- 30 min. Trampolin Dodgeball
- 30 min. Menneskelig bordfodbold

kr. 350,- pr. person / Total tid: ca. 3 timer

Familieaktivitet - Pakke 3

- 30 min. Lokumsræs
- 30 min. Wipe-Out
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Rodeotyr
- 30 min. Trampolin Dodgeball
- 30 min. Menneskelig bordfodbold
- 15 min. Pause i Caféen
- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig

kr. 500,- pr. person / Total tid: ca. 4 timer

Praktisk info om Jeres arrangement

Book jeres familietur online
Jeres arrangement kan bookes online, dog skal man som minimum booke for 4 personer. Under jeres arrangement vil vores Game Leaders være tilstede, da de er eksperter i sjov såvel som sikkerhed. Derfor stiller vi også en lattergaranti for jeres arrangement. Sikkerheden er en vigtig del for os og derfor vil der under al aktivitet i blandt andet vores rodeotyr være Game Leader til stede.

 

Mulighed for bad og omklædning
Gav du den gas i bowling og mærkede du adrenalinen i paintball? Derfor tilbyder vi jer muligheden for gratis bad og omklædning, så I kan komme godt videre fra jeres besøg i Wilt. Hvis man gerne vil have opbevaret sine ejendele under vilde aktiviteter såsom vores rodeotyr, så tilbyder vi også en aflåst garderobe.

 

Mad og drikke
Har du brug for en pause efter paintball eller lokumsræs, så vil der være mulighed for at besøge vores cafeområde. Her kan I nyde en kold forfriskning eller en lille snacks, mens I samler energi. Man kan mod forudbestilling købe vores lækre sandwich, som varmt kan anbefales. Vi tilbyder også en lækker buffet på The Grill.

Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

 

Hvem blev familiens vinder?
Cafeområdet er til fri benyttelse og her kan I få afgjort hvem der vandt i lokumsræs eller hvem der væltede flest kegler i bowling. Hertil stiller vi vores vinderpodie til rådighed, hvor der kan tages et sejrs billede eller blot et minde fra jeres familietur i Wilt.