Skip to the content

undefined
Pr. person fra kr. 200,-

Bødekassefest

Skal vi få fyret de bøder af? Så hold jeres bødekassefest i Wilt på Fyn og tag den til nye højder! En fest med holdet, skal være WILT og her har vi alt til enhver smag. Vi har go-kart til jer med benzin i blodet og den skarpe skytte kan bevise sit værd i paintball. Derudover kan I dyste i bumperfodbold eller prøve og tæmme rodeotyren.

Vælg en af nedenstånde pakker eller sammensat jeres egen pakke ud fra vores brede udvalg af aktiviteter. Husk at I altid er velkommen til at ringe ind til os for gode råd og vejledning!

Holdfest - Pakke 1

- 60 min. Bumperfodbold
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Sumokamp

kr. 200,- pr. person / Total tid: ca. 2 timer

Holdfest - Pakke 2

- 60 min. Bumperfodbold
- 15 min. Pause i Caféen
- 60 min. Paintball
- 15 min. Pause i Caféen
- 30 min. Rodeotyr

kr. 350,- pr. person / Total tid: ca. 3 timer

Holdfest - Pakke 3

- 60 min. Paintball
- 15 min. Pause i Caféen
- 60 min. Bumperfodbold
- 15 min. Pause i Caféen
- 60 min. Bueskydning & Bueskydningskrig
- 30 min. Wipe-Out

kr. 500,- pr. person / Total tid: ca. 4 timer

Praktisk info om Jeres arrangement

Onlinebookingen venter kun på jer
For at booke jeres manddomstest igennem vores onlinebooking skal man minimum booke for 4 personer. Der vil i centeret altid være Game Leaders til stede til at sætte jer ind i aktiviteter så I kan give den gas og udleve jeres indre drengerøv. Under deltagelse i både go-kart, paintball og rodeotyren, vil der være Game Leader til stede under hele aktiviteten for at sørge for at gutterne bliver luftet under sikre omgivelser.

 

Bare rolig, vi giver et bad
Efter I har givet den max gas, kan der godt være kommet sved på panden. Derfor tilbyder vi jer gratis bad og omklædning. Så er der er ingen grund til at være tilbageholdende for hverken rodeotyren, paintball eller bumperfodbold.

 

Uden mad og drikke, duer helten ikke
Er det på tide at samle energi inden jeres næste spil bumperfodbold eller kommende ræs i go-kart, så tilbyder vores cafeområde diverse snacks og drikkelse til at få fyldt jeres energidepoter op. I kan også med vores anbefaling nyde godt af vores lækre sandwich, mod forudbestilling.

Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

 

Slut af med et bord i byen
Nu er I i gang, så hvorfor stoppe? Hvis I ringer til os, kan vi sørge for at få sendt jer ud i Svendborgs natteliv med bordpakke til enten Up Bar eller Crazy Daisy. Byen er blot 10 minutters gang fra Wilt.