Skip to the content

Tilbage

Teambuilding er en del af SORT

 

Prøv kræfter med minefeltet
Er I klar på at arbejde sammen, tænke og huske? Jamen så er vores Teambuilding aktiviteter perfekt til jer. Her bliver I udfordret på vores minefelt, hvor udfordringer og bomber præger spillets fremgang. Her bliver det traditionelle minespil gjort til en oplevelse som passer perfekt til både blå mandag, polterabend og firmafest. Så kom og prøv kræfter med minefeltet i Wilt.

 

Booking
Hvis I er klar til at hoppe i minefeltet, så kan I allerede nu bestille jeres spil ved at booke med det samme. Her kræves det dog at I som min. skal betale for 4 personer.

Team-Up er et spil hvor alle kan være med! Vi har dog til denne aktivitet en anbefalet alder på 8-60år. Men det er selvfølgelig kun jer som sætter grænser for, hvor Wilt det skal være.

 

Pakker der passer perfekt
Teambuilding indeholder underholdende aktivitet, men vi har mange flere, så hvorfor ikke også prøve dem? Vi har allerede sammensat pakker der passer perfekt til jeres arrangement, om I så holder en festlig polterabend, fejrer blå mandag eller søger en fed firmafest.

 

Prøv også Escape room
Hvis teamwork og samarbejde er noget for jer, så kan I også prøve vores escape room. Her skal I løse gåderne som består af koder, fysiske spor og andre hjernevridere, med andre ord skal I tænke ud af boksen men samtidig logisk. Her er en aktivitet som passer perfekt til firmafest, polterabend og blå mandag.

 

Wilt byder på lidt af hvert
- I vores cafe har I mulighed for at slappe af, samt nyde godt af hinandens selskab. Her tilbyder vi diverse snacks og drikkelse til jeres velfortjente pause. Mod forudbestilling, kan vi også sørge for at I får serveret lækre sandwich.

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Det kan godt blive Wilt, så derfor giver vi jer muligheden for at smide jakken. Garderobe koster kr.10 + depositum kr. 10. Hvis det frister, så giver vi jer muligheden for at I frit kan gøre brug af vores bade og omklædningsfaciliteter. 

- Har I nogensinde hørt om energibomber? For sådan nogen har vi også i Wilt, vi kalder dem bare Game Leaders. De vil sætte jer ind i diverse aktiviteter samt sørge for at der er styr på sikkerheden og ikke mindst stemningen.