Skip to the content

Tilbage

Poledance er en del af SORT

 

Poledance

Poledance har i den grad taget Danmark med storm og er nu også en del af det brede sortiment af aktiviteter du kan vælge til dit arrangement. Tilføj Poledance til jeres Polterabend, Holdfest, Herre/Tøse-tur, Fødselsdag eller lignende. 

Booking af Poledance 
Hvis I er klar til, at indtage polestængerne, så kan I bestille Poledance allerede nu. For, at booke skal man som min. betale for 10 personer og er I over 12 personer bedes I kontakte os for nærmere aftale. 

Hvis I ønsker en speciel booking eller har spørgsmål, er I også mere end velkomne til at kontakte os på telefon.

 

Vores Poledance inkludere:

En absolut underholdende time der bringer dig og dine bekendte i udfordrende og lærerige trin. Med professionelle og uddannede instruktører fra Ipole.dk er I alle i sikre hænder og kan trygt lade jer overgive til jeres balance og styrke. Det er tid til POLEDANCE!  

 

Få ny energi i vores Café

- Hvis I er gået hen og blevet tørstige eller trænger til at stille sulten, så byder vores cafeområde på både afslapning samt diverse drikkelse og snacks. Her kan der også mod forudbestilling serveres vores lækre sandwich. 

- Der er ingen grund til at beholde overtøjet på, så derfor kan I få det hængt i vores garderobe. Garderoben koster kr.10 + depositum på kr. 10. 

- Hvis I er gået hen og blevet svedige, så frygt ej. I kan frit benytte vores omklædning og badefaciliteter, helt gratis. 

- Bemærk venligst at egen mad og drikkelse må ikke nydes i Wilt.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!