Skip to the content

Tilbage

Paintball er en del af SORT

 

Tag kampen op
Er I klar til at skrue op for adrenalinen og tage kampen op? Så er paintball en aktivitet for jer. Her skal I hverken tænke på dårligt vejr eller dårlig stemning, for på vores indendørs paintballbane er der både smil og glade dage. Her kan I udfordre jeres venner og finde ud af hvem, der er den bedste soldat i flokken. Vi giver gode råd til nybegyndere og har mange forskellige typer spil gemt i vores ærmer, så nu mangler I bare at komme og tage kampen op! Det her garanterer en uforglemmelig firmatur eller polterabend.

 

Booking af paintball 
Hvis I er klar til at komme og indtage banen, så kan I bestille paintball allerede nu, dog skal man som min. betale for 4 personer. Hvis I ønsker en speciel booking eller har spørgsmål, er I også mere end velkomne til at kontakte os på telefon.
Inden aktivitetens start, skal alle deltagere se en sikkerhedsvideo, for at sørge for at alle regler er forstået.

   - Prisen for paintball er inkl. 50 kugler. Tilkøb af 100 kugler koster kr. 75

   - Prisen er inkl. masker, dragter, handsker, fri optankning af luft og gevær

   - Medbring selv brugte sko med god ankelstøtte

   - Tiden er inkl. omklædning

   - Unge under 16 år må ikke spille paintball, og unge under 18 år skal medbringe deres          forældres skriftlige samtykke.
     Medbring gyldigt billede-id.

 

Vores pakker byder på alt til enhver smag
Hvis I ønsker en dag I sent vil glemme, så har vi allerede sammensat pakker til at I kan få det for WILT. Her har vi samlet alle vores topaktiviteter så uanset om I skal holde polterabend, blå mandag eller firmatur, så er der en pakke som venter på jer. 

 

Prøv også Bueskydning
Nu har I allerede givet den gas med paintball, så hvorfor ikke også spænde buen og prøve vores bueskydning? Her er der tale om en aktivitet hvor luften er fyldt med pile og I er fyldt med adrenalin. Pilene er dog udstyret med bløde ender, så her er ingen fare på færde. En perfekt aktivitet om I så fejrer blå mandag, polterabend eller trænger til en uforglemmelig firmatur. 

 

Få ny energi i vores Café
- Hvis I er gået hen og blevet tørstige eller trænger til at stille sulten, så byder vores cafeområde på både afslapning samt diverse drikkelse og snacks. Her kan der også mod forudbestilling serveres vores lækre sandwich. 

- Der er ingen grund til at beholde overtøjet på, så derfor kan I få det hængt i vores garderobe. Garderoben koster kr.10 + depositum på kr. 10. 

- Hvis I er gået hen og blevet svedige, så frygt ej. I kan frit benytte vores omklædning og badefaciliteter, helt gratis. 

- Bemærk venligst at egen mad og drikkelse må ikke nydes i Wilt.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!