Skip to the content

Tilbage

Go-kart er en del af SORT

 

Født med benzin i blodet?
Nu skal pedalen trykkes i bund og det gør I selvfølgelig med en god omgang Go-kart. Nu kan I endelig finde ud af hvem der er den fødte ræser og det kan afgøres på vores forrygende bane. Vi står klar med både vinderpodie, tidtagning og vinderflaget når I kører i mål.  Et perfekt indslag til at sætte gang i jeres blå mandag, polterabend eller personaletur. Så hvad venter I på? Kom og giv den gas.

 

Book Go-kart 
Hvis I er klar til at give hinanden kamp til stregen, så kan I allerede booke nu. Ved booking af Go-kart, kræver det dog I som min. skal betale for 4 personer. Hvis I har spørgsmål eller ønsker en special booking, så står vi også klar ved telefonerne. Bemærk, at der kan højst køre 8 på banen ad gangen. Ved flere deltagere bliver tiden forlænget. 

   - Til denne aktivitet er den anbefalede alder på 12-60 år og man skal som min. være 130cm høj. Er man under 18 år og skal køre alene skal forældreunderskrift medbringes. 

   - Sikkerhedsinstruktion er påkrævet inden brug af aktiviteten

   - Kørehætte til kr. 6 er påkrævet

   - Alkohol må ikke indtages før aktiviteten

 

Denne aktivitet foregår i Bowl n fun, som er let tilgængelig at komme til fra Wilt af. Vi afsætter altid mindst 15 min til at I kan gå frem eller tilbage, for at sikre os at I kan nå at få sko og jakke på, og få pusten ned inden næste aktivitet som foregår i Bowl n fun. Vores medarbejdere vil vise jer vejen, når I skal til aktiviteten. 

 

Vælg en af vores pakker
Vi vil gerne give jer en dag, som I sent vil glemme og derfor har vi også sørget for at vi kan give jer en pakke fyldt med underholdning. Uanset om I holder polterabend, blå mandag eller personaletur, så har vi en pakke der passer til netop jeres dag toppet med de bedste aktiviteter.

 

Prøv også Lokumsræs
Trænger I til en omkamp? Så står vores kørende lokummer klar til jer. Lokumsræs lader jer være med til en SKIDEskæg oplevelse, hvor I kan suse afsted på vores lynhurtige elektroniske toiletter. Om I vil holde firmafest, blå mandag eller polterabend, så garanter vi for at I kan grine og give den gas, samt give hinanden kamp til stregen med denne aktivitet.

 

Cafeen der byder på lidt af hvert
- I vores cafe er der mulighed for køb af diverse snacks og drikkelse. Mod forudbestilling kan vi også sørge for at I kan nyde vores lækre sandwich

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Hvis I har brug for at smide jakken, så koster vores garderobe kr.10 + depositum kr. 10. Vi vil selvfølgelig også gerne sørge for, at I kan give den gas under aktiviteterne, så derfor kan I efterfølgende frit benytte vores omklædning og badefaciliteter. 

- Når I træder ind af døren, vil I mødes af vores friske og energiprægede Game Leaders. De vil under jeres arrangement i Wilt, sørge for stemning såvel som sikkerhed.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!