Skip to the content

Tilbage

Escape Room er en del af SORT

 

Kan I knække koden?
Er I klar til en unik og anderledes oplevelse? Så kan vi varmt anbefale vores escape room. Her spærrer vi jer inde i vores rum og for at I kan komme ud, så kræver det at I både tænker logisk og ud af boksen. Her kommer I til at knække og løse gåder og det kræver at I tænker hurtigt, så I når ud i tide. Det lyder let, men her kommer jeres samarbejde og koncentration i den grad på en stor prøve. Så hvis I er til blå mandag, polterabend eller på firmatur, så lad denne aktivitet rive jer væk fra den virkelige verden.

 

Booking
Er I klar til at gå i tænkeboksen? I kan allerede nu booke escape room, hvor man dog som min. skal betale for 4 personer for at booke. Spillet har en anbefalet alder på 12-60 år. Vi  anbefaler, at der max. er 4-5 personer pr. rum. Bemærk yderligere at der i alt er to rum af forskelligt tema, men med samme sværhedsgrad.

Denne aktivitet foregår i Bowl n fun, som er let tilgængelig at komme til fra Wilt af. Vi afsætter altid mindst 15 min til at I kan gå frem eller tilbage, for at sikre os at I kan nå at få sko og jakke på, og få pusten ned inden næste aktivitet som foregår i Bowl n fun. Vores medarbejdere vil vise jer vejen, når I skal til aktiviteten. 

 

Tag hele pakken
Vi har mange aktiviteter i Wilt og derfor har vi sammensat en pakke til netop jeres arrangement. Om I så er på firmatur, blå mandag eller fejrer polterabend, så garanter vi at vi har en pakke der passer perfekt til at I kan få en sjov oplevelse.

 

Prøv også Teambuilding
Hvis I er klar til at arbejde sammen samt tænke og huske, så spring videre og prøv Team-UP. Her bliver det traditionelle minespil gjort til en oplevelse som passer perfekt til alle arrangementer. Så uanset om I holder blå mandag, polterabend eller personalefest, så kan I komme og prøve minefeltet.

 

Tag en slapper og sluk tørsten
- I Wilt har vi alt til en god dag, selv en cafe. Her byder vi på diverse drikkelse til at slukke tørsten, samt forskellige snacks. Her kan vi også friste med vores lækre sandwich, som dog kræver en forudbestilling.  

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Vi tilbyder en aflåst garderobe til kr.10 + depositum kr. 10. Efter en time i Escape Room med høj puls, kan vi glæde jer med at I kan benytte vores bade og omklædningsfaciliteter helt gratis. 

- Under jeres arrangement i Wilt, vil I blive modtaget og vejledt af vores Game Leaders. De holder styr på både stemning og sikkerhed.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!