Skip to the content

Tilbage

Air Soccer er en del af SORT

 

Fodbold med et pift af Wilt
Er I klar til at være med til at tage fodbolden til nye højder? Så er Air Soccer lige noget jer for, her bliver I kædet sammen og hængt få centimeter over jorden. Det hjælper på sværhedsgraden og giver massere af gode grin og udfordringer. Air Soccer er perfekt til bl.a. blå mandag, polterabend eller firmatur, så det eneste vi venter på, er at I springer ud i det.

Dette er en aktivitet hvor samarbejde og sammenhold er i fokus og det kræver også man skal være minimum 14 personer til at danne hold og personerne min. skal være 150cm høj.

 

Spring ud i det
I kan allerede nu begynde at booke og bestille jeres spil, Air Soccer. Hvis I har spørgsmål vedrørende aktiviteten eller bookingen, så er I altid velkomne til at ringe på vores telefon. Dette spil har en anbefalet alder på 12-60år.

 

Vi har samlet det bedste
Vi vil gerne tilbyde jer en oplevelse som I sent vil glemme og derfor har vi også sørget for at vi kan give jer en dag fyldt med underholdning. Uanset om I holder polterabend, blå mandag eller firmatur, så har vi en pakke der passer til netop jeres dag, toppet med aktiviteter.

 

Prøv også bumperfodbold
Har I fået smag for fodbolden og er klar til at prøve mere? Jamen så kan vi klart anbefale at I prøver vores bumperfodbold. Her pakkes I ind i en kæmpe oppustelig bold og så er fodboldkampen ellers klar til at gå i gang. Der sker ingen skade ved hårde tacklinger eller sammenstød, på andet end jeres lattermuskler. Så dette er et spil der er perfekt til at afslutte jeres polterabend, firmatur eller blå mandag og sætte jeres hold på en prøve.

 

Uden mad og drikke, duer helten ikke
- I Wilt har vi alt til en god dag, ja selv en cafe. Her byder vi på diverse drikkelse til at slukke tørsten, samt forskellige snacks. Her kan vi også friste med vores lækre sandwich, som dog kræver en forudbestilling.  

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Vi tilbyder en aflåst garderobe til kr.10 + depositum kr. 10. Efter et spil Air Soccer med høj puls, kan vi glæde jer med at I kan benytte vores bade og omklædningsfaciliteter helt gratis. 

- Under jeres arrangement i Wilt, vil I blive modtaget og vejledt af vores Game Leaders. De holder styr på både stemning og sikkerhed.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!