Skip to the content

Tilbage

Trampolin Høvdingebold er en del af RØD

 

En oplevelse HELT op i skyerne
Med aktiviteten Trampolin Høvdingebold sikres I en fænomenal oplevelse med kamp til stregen hvad end I holder polterabend, blå mandag eller blot ønsker en dag med gang i den uanset lejlighed! Både til pigepolterabend og herrepolterabend scorer kombinationen mellem trampolinerne og det traditionelle spil, høvdingebold, topkarakterer. 

 

Er I klar til at booke?
Hvis I er minimum 4 personer, så kan I booke Trampolin Høvdingebold med det samme. Hvis I blot ønsker at høre mere om aktiviteten eller ønsker en manuel booking, er I altid velkomne til at ringe på vores telefon eller kontakte os på mail.

Trampolin Høvdingebold er en aktivitet, som er noget for alle! Men dog anbefaler vi en alder på 8-60 år. Inden I springer afsted, skal sikkerheden naturligvis være i top, hvorfor skridesikre sokker er påkrævet. Disse sælger er inkluderet i prisen og udleveres inden start.

 

Vælg en af vores pakker
Skal I virkelig have noget ud af dagen, kan vi til hver en tid anbefale, at kigge på vores pakkeløsninger, som er geniale måder, at sammensætte en aktivitetspækket program til jeres polterabend, blå mandag eller firmatur. Hvis I har brug for hjælp med sammensætningen sidder vi klar ved telefonerne til at hjælpe jer. 

 

Hvad med at prøve Promille Spil?
Promille Games er én af vores top-skøre aktiviteter især hvad angår polterabends, blå mandage og andre skøre arrangementer. Alle deltagerne får et par promillebriller udleveret og skal med dem spille nogle klassiske sportsgrene, herunder Hockey, Fodbod og Høvdingebold. Det bliver ikke sjovere!

 

Besøg vores Cafeområde
- I Wilt har vi alt til en god oplevelse. I vores cafeområde byder vi på diverse drikkelse til at slukke tørsten, samt forskellige snacks til den lille sult. Hvis det kunne friste, kan vi mod forudbestilling også byde på lækre sandwich eller en buffet på TheGrill.

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Hvis I har brug for at smide frakken, tilbyder vi aflåst garderobe til kr.10 + depositum kr. 10. Efter et arrangement med høj puls, kan vi glæde jer med at I kan benytte vores bade og omklædningsfaciliteter helt gratis. 

- Vi vil gerne give jer en oplevelse I sent vil glemme, og hertil vil vores friske Game Leaders tage imod jer under jeres arrangement, for at sørge for sikkerhed såvel som god energi.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!