Skip to the content

Tilbage

Skydesimulator er en del af RØD

 

Har du indstillet sigtekornet?
I Wilt har vi også vores populære skydesimulator som er et hit os både børn og voksne. Her kan man under trygge rammer gå på jagt med vores infrarøde stråler. Her kan der selv vælges spiltype og sværhedsgrad og derfor er det også en aktivitet hvor alle kan være med, uanset om I holder personalefest, polterabend eller blå mandag. Der er derfor er der ingen grund til ikke at vise din indre jæger frem.

 

Booking af aktiviteten
Er I klar på vores virtuelle jagt? Jamen så book med det samme vores skydesimulator. Det eneste krav er at I som min. skal betale for 4 personer. Hvis I har spørgsmål, er I selvfølgelig også velkomne til at kontakte os på telefon eller mail. I denne aktivitet kan de fleste være med, men der er dog en anbefalet alder på 8-60år. Bemærk, at vi anbefaler at I højst er 4-5 personer i skydesimulator ad gangen. 

Denne aktivitet foregår i Bowl n fun, som er let tilgængelig at komme til fra Wilt af. Vi afsætter altid mindst 15 min til at I kan gå frem eller tilbage, for at sikre os at I kan nå at få sko og jakke på, og få pusten ned inden næste aktivitet som foregår i Bowl n fun. Vores medarbejdere vil vise jer vejen, når I skal til aktiviteten. 

Vælg en af vores pakker
Vores skydesimulator har måske sat noget Wilt i gang i jer? Jamen så book i stedet en af vores pakker og sørg for en dag fyldt med underholdning. Her har vi samlet alle vores topaktiviteter til netop jeres kommende arrangement, om det så er blå mandag, polterabend eller en uforglemmelig personalefest.

 

Prøv også Laser Game
Hvis I har fået styr på skuddene, så kan I også prøve vores laser game. Her kan I vise jeres evner bag våbnet og skyde jeres venner med de infrarøde stråler. Vi garanterer en sjov oplevelse i et kampklart miljø, det eneste krav er at I skal være hurtige på aftrækkeren. Her kan I spille alle mod alle eller spille som hold, derfor er denne aktivitet perfekt til alt fra personalefest og polterabend til en fejring af blå mandag.

 

Besøg vores Cafeområde
- I Wilt har vi alt til en god oplevelse. I vores cafeområde byder vi på diverse drikkelse til at slukke tørsten, samt forskellige snacks til den lille sult. Hvis det kunne friste, kan vi mod forudbestilling også byde på lækre sandwich eller en buffet på TheGrill 

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Hvis I har brug for at smide frakken, tilbyder vi aflåst garderobe til kr.10 + depositum kr. 10. Efter et arrangement med høj puls, kan vi glæde jer med at I kan benytte vores bade og omklædningsfaciliteter helt gratis.

- Vi vil gerne give jer en oplevelse I sent vil glemme, og hertil vil vores friske Game Leaders tage imod jer under jeres arrangement, for at sørge for sikkerhed såvel som god energi.

 

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!