Skip to the content

Tilbage

Promille Spil er en del af RØD

 

På med brillerne
Her er det perfekte indslag til de fleste arrangementer, om det så er blå mandag, polterabend eller firmafest. Vi giver jeg muligheden for prøve kræfter med vores promille spil som blandt andet indeholder hockey og høvdingebold. I vil blive udstyret med vores promillebriller, så vi kan ikke garantere, at I ikke kommer til at ligne nogle boldmongoler, når I prøver kræfter med vores promille spil. Til gengæld kan vi garantere en anderledes oplevelse til jeres arrangement.

 

Booking er kun et klik væk
I kan allerede nu gøre klar til en dag i Wilt. I skal blot begynde at booke, hvor man dog som min. skal betale for 4 personer for at booke aktiviteten. Hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp angående booking, er vores telefoner altid klar til at modtage jeres opkald. Promille spil har en anbefalet alder på 8-60år, så her kan de fleste altså være med! Af sikkerhedsmæssige årsager, skal spillerne dog være forsigtige i deres bevægelser og sikre sig afstand fra ting og andre spillere inden de fortsætter bevægelser.

 

Pakker fyldt med topaktiviteter
Hvis I ønsker en oplevelse I sent vil glemme, så har vi allerede sammensat pakker til at I kan få det for WILT. Her har vi samlet alle vores topaktiviteter så uanset om I skal holde polterabend, blå mandag eller firmafest, så er der en pakke som venter på jer. 

 

Prøv også Menneskelig Bordfodbold
Har I lyst til mere? Så kan vi kun anbefale at I prøver menneskelig bordfodbold. Her har I muligheden for at samarbejde og tage sejren. Det er helt ligesom almindeligt bordfodbold, nu er I bare selv spillerne og dermed garanter vi MAX indlevelse i spillet. Så her kan I jo slutte jeres blå mandag, firmafest eller polterabend af og afgøre hvem der er den bedste.

 

Vi har det hele
- I vores cafe er der mulighed for køb af diverse snacks og drikkelse. Mod forudbestilling kan vi også sørge for at I kan nyde vores lækre sandwich

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Hvis I har brug for at smide jakken, så koster vores garderobe kr.10 + depositum kr. 10. Vi vil selvfølgelig også gerne sørge for, at I kan give den gas under aktiviteterne, så derfor kan I efterfølgende frit benytte vores omklædning og badefaciliteter. 

- Når I træder ind af døren, vil I mødes af vores friske og energiprægede Game Leaders. De vil under jeres arrangement i Wilt, sørge for stemning såvel som sikkerhed.

 

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!