Skip to the content

Tilbage

Lokumsræs er en del af RØD

 

En SKIDEskæg oplevelse
Med vores kørende lokummer garanter vi for en SKIDEskæg oplevelse, som passer perfekt til jeres arrangement. Her er der både gas og grin indblandet når I fræser af afsted, om I så er til polterabend, blå mandag eller firmafest. Hvis I er klar til at knibe ballerne sammen, så er Lokumsræs lige noget for jer!

 

Er I klar til at booke?
Hvis I er minimum 4 personer, så kan I booke med det samme. Hvis I blot ønsker at høre mere om vores lokumsræs eller ønsker en booking, er I altid velkomne til at ringe på vores telefon eller kontakte os på mail.

Lokumsræs er en aktivitet, hvor alle kan være med! Men dog anbefaler vi en alder på 8-60 år. Inden I ræser afsted, sørger vi selvfølgelig for jeres sikkerhed, hvor I får hjelme udleveret.

 

Vælg en af vores pakker
Hvis I ønsker mere end bare en aktivitet, så kan I tjekke vores sammensatte pakker ud, hvor vi har samlet alle aktiviteterne til enhver lejlighed, om det så er et personalearrangement, blå mandag eller en polterabend man ikke vil glemme.

 

Besøg vores Cafeområde
- I Wilt har vi alt til en god oplevelse. I vores cafeområde byder vi på diverse drikkelse til at slukke tørsten, samt forskellige snacks til den lille sult. Hvis det kunne friste, kan vi mod forudbestilling også byde på lækre sandwich eller en buffet på TheGrill.

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Hvis I har brug for at smide frakken, tilbyder vi aflåst garderobe til kr.10 + depositum kr. 10. Efter et arrangement med høj puls, kan vi glæde jer med at I kan benytte vores bade og omklædningsfaciliteter helt gratis. 

- Vi vil gerne give jer en oplevelse I sent vil glemme, og hertil vil vores friske Game Leaders tage imod jer under jeres arrangement, for at sørge for sikkerhed såvel som god energi.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!