Skip to the content

Tilbage

Laser Game er en del af RØD

 

Er du hurtig på aftrækkeren? 
Skal I se hvem der er den skarpeste skytte, så er vores Laser Game en perfekt aktivitet til børn såvel som voksne. Her bliver I lukket ind på vores spændende indendørs bane, hvor rummet er præget af lyd og lyseffekter, der garanterer et kampklart miljø til vores soldater. Men bare rolig, under vores Laser Game benyttes kun pistoler som skyder med infrarøde stråler, så der er ingen grund til at være nervøs for smerte. Så uanset om I er til polterabend, blå mandag eller firmafest, så er denne aktivitet perfekt til at få ram på vennerne.

 

Booking af aktiviteten
Er I klar til at finde dræberinstinktet frem? Hvis I min. er 4 personer, så kan I booke med det samme og få en kanon oplevelse. Vi står selvfølgelig også klar ved telefonerne, til at modtage jeres opkald, hvis I har eventuelle spørgsmål. Bemærk, at der kan højst spille 14 på banen ad gangen. Ved flere deltagere bliver tiden forlænget. Såfremt I er mindre personer end 10 kan banen samtidigt blive booket af andre, som vil spille sammen med jer. Dette kan dog undgås ved at betale for 10 personer. 

Laser Game er en aktivitet hvor de fleste kan være med, vi har dog en anbefalet alder på 8-60år. Under denne aktivitet vil banen mørklægges og derfor gør vi opmærksom på at løb under spillet ikke er tilladt.

Denne aktivitet foregår i Bowl n fun, som er let tilgængelig at komme til fra Wilt af. Vi afsætter altid mindst 15 min til at I kan gå frem eller tilbage, for at sikre os at I kan nå at få sko og jakke på, og få pusten ned inden næste aktivitet som foregår i Bowl n fun. Vores medarbejdere vil vise jer vejen, når I skal til aktiviteten. 

 

En pakke fra os til jer
Vil I gerne opleve en dag i Wilt? Vi har samlet alle topaktiviteter på et sted og dem skal I selvfølgelig prøve. Derfor har vi allerede sammensat nogle pakker til jer, som passer til jeres kommende arrangement om I så er afsted for at fejre konfirmandernes blå mandag, give den gas til firmafest eller trænger til en festlig polterabend.

 

Prøv også skydesimulator
Er I blevet skarpe til at ramme? Så synes vi at I skal prøve vores skydesimulator hvor I kan opleve jagt- og skydeglæde under trygge omgivelser. Her kan I vise at I mestrer de infrarøde stråler og kan ramme plet uanset hvad målet er. Denne aktivitet er perfekt til afslutningen af jeres blåmandag, polterabend eller firmafest.

 

Vi tilbyder mere end bare aktiviteter
- I Wilt har vi alt til en god oplevelse. I vores cafeområde byder vi på diverse drikkelse til at slukke tørsten, samt forskellige snacks til den lille sult. Hvis det kunne friste, kan vi mod forudbestilling også byde på lækre sandwich eller en buffet på TheGrill 

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Hvis I har brug for at smide frakken, tilbyder vi aflåst garderobe til kr.10 + depositum kr. 10. Efter et arrangement med høj puls, kan vi glæde jer med at I kan benytte vores bade og omklædningsfaciliteter helt gratis. 

- Vi vil gerne give jer en oplevelse I sent vil glemme, og hertil vil vores friske Game Leaders tage imod jer under jeres arrangement, for at sørge for sikkerhed såvel som god energi.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!