Skip to the content

Tilbage

Bumper fodbold er en del af SORT og RØD

 

En fodbold oplevelse der skal prøves
Skal I fejre blå mandag, personalefest, polterabend eller blot have en sjov oplevelse? Jamen så er bumperfodbold en aktivitet lige for jer! I bliver pakket ind i en kæmpe oppustelig bold og så er fodboldkampen ellers klar til at gå i gang. Her kan I løbe og tackle modstanderen uden der sker nogen skade på andet end lattermusklerne. Aktiviteten er et perfekt valg, hvis I er til sjov og spas.

 

Bestil nu
Hvis I er minimum 4 personer, så kan I booke allerede nu. Hvis I blot ønsker at høre mere om vores bumperfodbold, er I altid velkomne til at ringe på vores telefon eller kontakte os på mail.

Bumperfodbold er en populær aktivitet, hvor næsten alle kan være med! Men dog anbefaler vi en alder på 12-60år. Inden startfløjtet lyder, skal der dog af sikkerhedsmæssige årsager ses en sikkerhedsvideo.

 

Vi har samlet alt til netop jeres arrangement
Hvorfor stoppe ved bumperfodbold, når vi kan byde på meget mere? Vi har sammensat en masse pakker til jeres arrangement. Uanset om I skal fejre blå mandag, polterabend eller firmatur så er vi klar med en skræddersyet pakke, som samler alle topaktiviteter til jeres ønsker.

 

Prøv også Air Soccer
Nu hvor fodboldbenene er blevet varmet op, så kan I jo også prøve Air Soccer. Her kombinerer vi endnu engang fodbold med et pift af Wilt. I bliver kædet sammen og hængt op så I er få centimeter over jorden, og så er det ellers bare at vise den indre Ronaldo frem. Denne aktivitet passer også perfekt til polterabend og firmafest såvel som en anderledes blå mandag.

 

Tag en slapper i vores Café
- I vores cafeområde er der mulighed for at få pulsen ned med diverse snacks og drikkelse. Mod forudbestilling kan vi også sende jer videre til buffet på TheGrill eller lade jer nyde vores lækre sandwich

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Vi vil gerne passe på jeres overtøj, dog koster vores garderobe kr.10 + depositum kr. 10. Vi giver jer muligheden for at slutte af med et varmt bad, hvor I gratis kan benytte vores omklædning og badefaciliteter. 

- Vores Game Leaders står klar til at byde jer velkommen til en dag I sent vil glemme. Under jeres arrangement vil vores Game Leaders sætte jer ind i aktiviteten, eventuelle regler samt sørge for at sikkerheden er i top.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!