Skip to the content

Tilbage

Bueskydning er en del af SORT og RØD

 

Med bue og pil
Er du klar til at spænde buen? Eliminere dine modstander? Så sigt, skyd og ram. Med bueskydning i Wilt kan I prøve alt fra at skyde til måls til at spille hold mod hold. Så her er garanti for adrenalinkick og en luft fyldt med pile i højt fart. Pilene er dog beklædt med en blød ende, så de fleste kan være med i denne aktivitet, uanset om I fejrer polterabend, blå mandag eller personalearrangement.

 

Book nu
Er I klar til at bevæbne jer med bue og pil? Jamen så kan I booke bueskydning med det samme, hvor man dog som min. skal betale for 4 personer for at booke.

Spillet har en anbefalet alder på 12-60år og angående sikkerheden, så skal spillerne bærer sikkerhedsmasker under hele spillet. Disse masker udleveres ved spillets start.

 

Vælg en af vores pakker
Vil I gerne opleve mere i Wilt? Vi har samlet alle topaktiviteter på et sted og dem skal I selvfølgelig prøve. Vi har allerede sammensat nogle pakker til jer, som passer til jeres kommende arrangement om I så er afsted for at fejre konfirmandernes blå mandag, give den gas til firmafest eller trænger til en festlig polterabend.

 

Prøv også Paintball
Nu har I fået indstillet sigtekornet, så hvorfor ikke prøve en omgang paintball? Her bliver der skruet op for adrenalinen, musikken og konkurrencegenet. I har nu muligheden for at finde den skarpeste skytte. Dette kan være en perfekt afslutning på jeres firmafest eller polterabend.

 

Slut dagen af i Cafeen
- I Wilt har vi alt til en god oplevelse. I vores cafeområde byder vi på diverse drikkelse til at slukke tørsten, samt forskellige snacks til den lille sult. Hvis det kunne friste, kan vi mod forudbestilling også byde på lækre sandwich eller en buffet på TheGrill 

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Hvis I har brug for at smide frakken, tilbyder vi aflåst garderobe til kr.10 + depositum kr. 10. Efter et arrangement med høj puls, kan vi glæde jer med at I kan benytte vores bade og omklædningsfaciliteter helt gratis. 

- Vi vil gerne give jer en oplevelse I sent vil glemme, og hertil vil vores friske Game Leaders tage imod jer under jeres arrangement, for at sørge for sikkerhed såvel som god energi.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!