Skip to the content

Tilbage

Wipe-Out er en del af GRØN

 

Er du klar til at hoppe og dukke dig?
Har du hurtige reaktioner? Klar på at hoppe og dukke dig? Og kan godt lide at se andre blive væltet af pinden? Jamen så kom ned i Wilt og prøv vores Wipe-Out! Vores roterende nedbryderarm forsøger at give jer kamp til stregen og her gælder det om at være hurtig. Men bare rolig, alle kan være med så denne aktivitet er perfekt til blå mandag og firmatur såvel som en polterabend med brug for et ekstra grin.

 

Booking af aktiviteten
Wipe-Out kan bookes allerede nu. Det eneste vi kræver, er at man som min. skal betale for 4 personer for at kunne booke sig ind. Hvis I ønsker at høre mere om aktiviteten eller er I blot i tvivl omkring jeres booking, så er vores telefoner altid klar til at blive ringet op af dig!

I Wipe-Out kan alle være med, vi har dog en anbefalet alder på 8-60år, men hvis du er 61år og klar til kamp, så stopper vi dig ikke! Vi sørger selvfølgelig for jeres sikkerhed og udover et blødt underlag fra en hoppepude, så tilpasses aktivitetens sværhedsgrad til jeres niveau.

 

En pakke til jer
Vi byder på mere end man lige går og tror. Vi har aktiviteter til enhver smag og vores udvalg garanterer en sjov og underholdende oplevelse. Vi har allerede sammensat diverse pakker, hvor vores favoritter er skruet sammen, om det så er jeres polterabend, blå mandag eller en firmatur som skal ramme nye højder!

 

Vores Rodeotyr venter på jer
Nu har I givet den gas med vores Wipe-Out, så hvorfor ikke tage skridtet videre og se om I kan tæmme vores rodeotyr med jeres råstyrke? Her kan man enten prøve at slå centerets rekordtid eller vise kammeraterne hvem der er den sande cowboy. Vores rodeotyr er et MUST om I så er til blå mandag, firmatur eller en festlig polterabend. 

 

I kan samle kræfter i vores cafeområde
- Uden mad og drikke, duer helten ikke. I vores cafeområde er der mulighed for at få pulsen ned med diverse snacks og drikkelse. Mod forudbestilling kan vi også sende jer videre til buffet på TheGrill eller lade jer nyde vores lækre sandwich

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Vi vil gerne passe på jeres overtøj, dog koster vores garderobe kr.10 + depositum kr. 10. Vi giver jer muligheden for at slutte af med et varmt bad, hvor I gratis kan benytte vores omklædning og badefaciliteter. 

- Vores Game Leaders står klar til at byde jer velkommen til en dag I sent vil glemme. Under jeres arrangement vil vores Game Leaders sætte jer ind i aktiviteten, eventuelle regler samt sørge for at sikkerheden er i top. 

 

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!