Skip to the content

Tilbage

Sumokamp er en del af GRØN

 

To kæmpere. Én vinder. Glæd jer til sumokamp
Sumokamp. Og det er endnu sjovere end det lyder. Her får I muligheden for at iklæde jer de store, fede sumodragter hvor I kan udfordre venner, familie og selv kollegaerne til dyst med de ekstra kilo på kroppen. Efterfølgende kan I få afgjort sumodysten i sumostafet, hvor man skal have kontrol over sin teknik såvel som sin modstander for ikke at blive dystens uheldige taber. Ved sumokamp er der garanti for grin og underholdning, om det så er til jeres blå mandag, polterabend eller firmatur.

 

Booking af aktiviteten
Hvis I er klar til at prøve kræfter med vores sumokamp, kan I allerede nu booke aktiviteten, her skal man dog som min. betale for 4 personer. Har I spørgsmål eller blot ønsker at høre mere omkring sumokamp, så er I altid velkomne til at ringe til os på telefon eller kontakte os via mail.

Ved at prøve kræfter med denne aktivitet, er der en anbefalet alder på 8-60år, dog kan alle med et konkurrencegen og en legevenlig sjæl være med!

 

Vores pakker er fyldt med gode oplevelser
Vi garanterer en god oplevelse med lattergaranti når I prøver sumokamp, men i Wilt på Fyn, har vi meget mere at byde på. Derfor har vi fra os til jer lavet pakker fyldt med gode oplevelser til netop jeres kommende arrangement, om det så er blå mandag, polterabend eller en uforglemmelig firmatur.

 

Prøv også Wipe-out
Er I blevet vilde med vores udfordrende aktiviteter, Så kan vi anbefale vores populære aktivitet, Wipe-Out, hvor I bliver udfordret af vores roterende nedbryderarm. Så her i denne aktivitet gælder det om at tænke hurtigt og være klar til at dukke sig eller hoppe for ikke at blive væltet af banen. Så selvom I holder polterabend, blå mandag eller firmatur, så er vores aktiviteter klar til at give jer en uforglemmelig sjov oplevelse.

 

I cafeen kan I få ny energi.
- I Wilt har vi alt til en god dag - selv en cafe. Her er muligheden for at sætte jer ned, få taget en slapper og eventuelt nyde godt af vores snacks og drikkelse. Vi kan også friste med vores lækre sandwich, som dog kræver en forudbestilling.  

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Vi tilbyder en aflåst garderobe til kr.10 + depositum kr. 10. Efter en omgang sumokamp med høj puls, kan vi glæde jer med at I kan benytte vores bade og omklædningsfaciliteter helt gratis. 

- Under jeres arrangement i Wilt, vil I blive modtaget og vejledt af vores Game Leaders. De holder styr på både stemning og sikkerhed.

 

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!