Skip to the content

Tilbage

Rodeotyr er en del af GRØN

 

Vis jeres indre cowboy
Kan I tæmme vores rodeotyr, eller ender den med at tæmme jer? Uanset hvad, så garanterer vi med denne aktivitet både grin og konkurrence. I har her muligheden for at slå Wilt rekorden eller vise vennerne hvem der holder længst i det vilde vesten. Endnu en af vores aktiviteter, hvor alle kan være med. Her indstiller vores Game Leader sværhedsgraden efter jeres niveau og alder, så der er ingen grund til ikke at prøve kræfter med vores rodeotyr, uanset om I er til blå mandag, personalefest eller polterabend.

 

Booking af aktiviteten
Hvis I er min. 4 personer, så kan I allerede booke aktiviteten nu for at sikre jer en oplevelse med vores rodeotyr. I er selvfølgelig også altid velkomne til at ringe til os på telefon eller skrive en mail. Ved denne aktivitet, kan alle være med. Vi anbefaler dog aldersgrænsen 8-60år, selvom vi sørger for sværhedsgraden tilpasses jeres niveau og alder.

 

En pakke fra os til jer
Vi har meget mere at byde på, så derfor har vi allerede sammensat pakker tilpasset til netop jeres arrangement, om det så er en festlig polterabend, en anderledes firmatur eller en uforglemmelig blå mandag. En ting er helt sikkert og det er at vores pakker garanteret jer at I får det for Wilt.

 

Prøv også Wipe-out
Er I ikke færdige med at prøve kræfter i Wilt? Så kan vi varmt anbefale Wipe-Out, hvor vores roterende nedbryderarm forsøger at vælte jer omkuld! Så i denne aktivitet gælder det om at tænke hurtigt og være klar til at hoppe og dukke jer. Så selvom I holder polterabend, blå mandag eller personalefest, så står vores aktiviteter klar til at give jer en sjov oplevelse.

 

Slap af i cafeen.
- I vores cafe har I mulighed for at slappe af, samt nyde godt af hinandens selskab. Her tilbyder vi diverse snacks og drikkelse til jeres velfortjente pause. Mod forudbestilling, kan vi også sørge for at I får serveret lækre sandwich.

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Det kan godt blive Wilt, så derfor giver vi jer muligheden for at smide jakken. Garderobe koster kr.10 + depositum kr. 10. Hvis det frister, så giver vi jer muligheden for fri benyttelse af vores bade og omklædningsfaciliteter. 

- Har I nogensinde hørt om energibomber? For sådan nogen har vi også i Wilt, vi kalder dem bare Game Leaders. De vil sætte jer ind i diverse aktiviteter samt sørge for at der er styr på sikkerheden og ikke mindst stemningen. 

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!