Skip to the content

Tilbage

Minigolf er en del af GRØN

 

Minigolf

Det kendte spil minigolf er en sikker succes for børn såvel, som voksne og er ideel til alle anledninger. Med banen på 9 huller, sendes du og dine bekendte på en udfordrende, underholdende og ikke mindst hyggelig tur sammen. Undervejs har I rig mulighed for at standse op, grine, notere point - og måske slukke tørsten? Minigolf er bare en sjov aktivitet og kan tages i lige det tempo anledningen behøver.

 

Booking af aktiviteten
Vi har aktiviteter og I har energien, så hvorfor ikke bare få booket nu og få arrangeret en dag i Wilt? Det eneste krav er man som min. skal betale for 4 personer for at booke. Vores telefoner er selvfølgelig også klar til at blive ringet op, hvis I har spørgsmål. Denne aktivitet har en anbefalet alder på 8-60år, men enhver minigolfentusiast kan dog leve sig ind i dette spil. 

 

Vi tilbyder allerede sammensatte pakker
Hvorfor nøjes med en aktivitet, når vi allerede har sammensat en masse pakker til jeres arrangement. Uanset om I skal fejre blå mandag, polterabend eller firmatur så er vi klar med en skræddersyet pakke, som samler alle topaktiviteter til jer.

 

Prøv også Menneskelig Bordfodbold
Har I lyst til mere? Så kan vi kun anbefale at I prøver menneskelig bordfodbold. Her har I muligheden for at samarbejde og tage sejren. Det er helt ligesom almindeligt bordfodbold, nu er I bare selv spillerne og dermed garanter vi MAX indlevelse i spillet. Så her kan I jo slutte jeres blå mandag, firmafest eller polterabend af og afgøre hvem der er den bedste.

 

Vi har det hele
- I vores cafe er der mulighed for køb af diverse snacks og drikkelse. Mod forudbestilling kan vi også sørge for at I kan nyde vores lækre sandwich

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Hvis I har brug for at smide jakken, så koster vores garderobe kr.10 + depositum kr. 10. Vi vil selvfølgelig også gerne sørge for, at I kan give den gas under aktiviteterne, så derfor kan I efterfølgende frit benytte vores omklædning og badefaciliteter. 

- Når I træder ind af døren, vil I mødes af vores friske og energiprægede Game Leaders. De vil under jeres arrangement i Wilt, sørge for stemning såvel som sikkerhed.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!