Skip to the content

Tilbage

Menneskelig bordfodbold er en del af GRØN

 

MAX indlevelse i spillet
Menneskelig bordfodbold og kendt som Human bordfodbold er en succes for voksne såvel som børn. Lav jeres hold, samarbejd og tag sejren! Reglerne er ligesom almindelig bordfodbold, bortset fra at I nu selv er med i spillet og holder jeres egen position. Her kan man snakke om MAX indlevelse i aktiviteten, hvor I nu har muligheden for at prøve en holdaktivitet som giver jer både konkurrence og lattergaranti. Så uanset om I er til polterabend, blå mandag eller er på firmatur, så er menneskelig bordfodbold et garanteret hit.

 

Booking af aktiviteten
Vi har aktiviteter og I har energien, så hvorfor ikke bare få booket nu og få arrangeret en dag i Wilt? Det eneste krav er man som min. skal betale for 4 personer for at booke. Vores telefoner er selvfølgelig også klar til at blive ringet op, hvis I har spørgsmål. Denne aktivitet har en anbefalet alder på 8-60år, men enhver fodboldentusiast kan dog leve sig ind i dette spil. 

 

Vi tilbyder allerede sammensatte pakker
Hvorfor nøjes med en aktivitet, når vi allerede har sammensat en masse pakker til jeres arrangement. Uanset om I skal fejre blå mandag, polterabend eller firmatur så er vi klar med en skræddersyet pakke, som samler alle topaktiviteter til jer.

 

Prøv også Promille Spil
Menneskelig bordfodbold kan sætte gang i konkurrencegenet, så hvorfor stopper her? I kan også prøve kræfter med vores promille games som for alvor kan sætte gang i jeres arrangement. I får tildelt promillebriller og selvom I ikke har rørt en eneste dråbe alkohol, så får I følelsen af fuldskab. Så hvis I er til polterabend, blå mandag eller på firmatur i Wilt, kan vi varmt anbefale disse spil.

 

Få pulsen ned i hyggelige omgivelser
- Vi har mere end bare vildt fede aktiviteter. I Wilts cafeområde kan I få jeres energidepoter tanket op, mellem aktiviteterne hvor I kan nyde diverse snacks og drikkelse. Vi kan også mod forudbestilling servere lækre sandwich.

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Under jeres arrangement, vil vores energiskabende Game Leaders være til stede i centeret, for at få sat jer bedst muligt ind i aktiviteterne og den pågældende sikkerhed.

- Vi tilbyder mulighed for garderobe til kr.10 + depositum kr. 10. Og efter en dag i Wilt, sørger vi selvfølgelig for at I frit kan benytte vores omklædning og badefaciliteter.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!