Skip to the content

Bowling er en del af GRØN 

 

Klar til at vælte kegler?
Bowling er altid et hit, så hvorfor ikke vise os hvordan man laver en strike? I kender reglerne, dem som vælter flest kegler bliver vinderen, så det er bare med at komme i Wilt og få swinget bowling-armen. Her skabes en hyggelig atmosfære, hvor alle kan være med uanset om I er til polterabend, blå mandag eller personalefest. Vi har allerede stillet keglerne på plads, så nu venter vi kun på at I kommer og får dem væltet.

 

Booking af bowling
I kan allerede nu booke en tid og reservere jeres bowling bane. Her skal man dog som min. betale for 4 personer for at booke. Ellers er I velkomne til at skrive til os på mail, eller ringe til os på telefon.

En banetime er på 55 min. Bowlingsko er påkrævet og skoleje koster kr. 18.

Denne aktivitet foregår i Bowl n fun, som er let tilgængelig at komme til fra Wilt af. Vi afsætter altid mindst 15 min til I kan gå frem eller tilbage, for at sikre os at I kan nå at få sko og frakke på, og lige nå at få pusten inden næste aktivitet foregår i Bowl n fun. Vores medarbejder vil vise jer vejen, når I skal til aktiviteten.

 

En pakke til enhver smag                           
I kan også vælge en af vores sammensatte pakker, hvor vi har samlet alle vores topaktiviteter til netop jeres kommende arrangement, om det så er blå mandag, polterabend eller en uforglemmelig firmatur.

 

Prøv også Teambuilding
Hvis I er klar til at tænke, huske og arbejde sammen, så spring videre og prøv Team-UP. Her bliver det traditionelle minespil gjort til en oplevelse som passer perfekt til alle arrangementer. Så uanset om I holder blå mandag, polterabend eller personalefest, så kan I komme og prøve minefeltet.

 

Cafeområdet byder jer op til ren afslapning 
- I vores cafe har I mulighed for at slappe af, samt nyde godt af hinandens selskab. Her tilbyder vi diverse snacks og drikkelse til jeres velfortjente pause. Mod forudbestilling, kan vi også sørge for at I får serveret lækre sandwich.

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Det kan godt blive Wilt, så derfor giver vi jer muligheden for at smide jakken. Garderobe koster kr.10 + depositum kr. 10. Hvis det frister, så giver vi jer muligheden for at I frit kan gøre brug af vores bade og omklædningsfaciliteter. 

- Har I nogensinde hørt om energibomber? For sådan nogen har vi også i Wilt, vi kalder dem bare Game Leaders. De vil sætte jer ind i diverse aktiviteter samt sørge for at der er styr på sikkerheden og ikke mindst stemningen.

 

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!