Skip to the content

 

Fun Race er en del af RØD

 

Hold balancen og sus afsted
Med Fun Race er der garanti for en anderledes og sjov oplevelse, hvor både fart og balance giver jer chancen for at køre afsted med op imod 15km/t. Her er garanti for mange timers sjov om det så er til jeres blå mandag, polterabend eller firmatur. Under aktiviteten kan vi introducere jer for diverse underholdningsspil såsom vores forskellige stafetter eller blot lade jer prøve kræfter med det elektroniske festlige midtpunkt, som alle kan mødes om.

 

Booking af aktiviteten
Hvis I er klar til at prøve kræfter med vores Fun Race, kan I allerede nu booke aktiviteten, her skal man dog som min. betale for 4 personer. Hvis I ønsker at høre mere omkring aktiviteten kan I også ringe til os på telefon eller sende os en mail.

Ved at prøve kræfter med denne aktivitet, er der en anbefalet alder på 8-25år, dog kan alle med en balance og legevenlig sjæl være med! Vi sørger selvfølgelig for jeres sikkerhed under aktiviteten, så her får hjelme, som skal bæres under kørsel. 

 

Vi har allerede sammensat din pakke
I kan også vælge en af vores sammensatte pakker, hvor vi har samlet alle vores topaktiviteter til netop jeres kommende arrangement, om det så er blå mandag, polterabend eller en uforglemmelig firmatur.

 

Prøv også Lokumsræs
Hvis I har fået blod på tanden efter en tur på vores Fun Race, kan I prøve vores lynhurtige toiletter og dermed være med til et SKIDEskægt lokumsræs. Om I vil holde firmafest, blå mandag eller polterabend, så garanter vi for at I kan grine og give den gas, samt give hinanden kamp til stregen med denne aktivitet.

 

Få ny energi i vores Café
- Vi har mere end bare vildt fede aktiviteter. I Wilts cafeområde kan I få jeres energidepoter tanket op, mellem aktiviteterne hvor I kan nyde diverse snacks og drikkelse. Vi kan også mod forudbestilling servere lækre sandwich.

- Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer herunder drikkedunke.

- Under jeres arrangement vil vores energiskabende Game Leaders være til stede i centeret, for at få sat jer bedst muligt ind i aktiviteterne og den pågældende sikkerhed.

- Vi tilbyder mulighed for garderobe til kr.10 + depositum kr. 10. Og efter en dag i Wilt sørger vi selvfølgelig for at I frit kan benytte vores omklædning og badefaciliteter.

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!

Nyhedstilmeldning